Cum e sa-ti cante Phoenix in balcon?

… de cateva luni ma acomodez… incerc sa-mi gasesc locul meu si al celor un trilion de lucruri stranse in aproape 28 de ani de viata… incerc sa fac pace cu cateaua vecinei servindu-i pliculete cu mancare de pisici… incerc sa cunosc si sa botez cele cateva zeci de pisici din gradinile de jos… ma minunez de lalelele vecinei de la parter si de perdelutele de pe scara blocului… sunt recunoscatoare pentru liniste, curatenie si zona centrala… zambesc silit la remarcile vecinelor in majoritate covarsitoare de 98% femei de 98 de ani “tare draga-mi esti donsoara”… Si le fac toate cu gandul ca voi plati rate la casa asta pana la 60 de ani… DAR…DAR… stuuupid!… nici nu mi-a trecut prin cap…
    Duminica dupa-amiaza… liniste… soare… stare de bine… cafea cu lapte, calda si revigoranta dupa o sambata seara prelungita… “proba de microfon doi zece doi zece… proba proba… vreau bas… regreaza…ggggjjjjj microfonie….n-am chitara… am!…lasa asa!…doi doi doi zece zece zece doi doi… faaataaa veeerde cu paaarul paaduuure”
    Cafeaua a fost bauta repede, Google mi-a raspuns promt la intrebarea mea “Phoenix aici? la mine-n balcon????” DA! In 5 minute inotam intr-o mare de oameni, jumatate nebuni si frumosi asteptand primul acord rock si jumatate stransi cu forta de-un principiu politic sau un tricou gratuit.
    Concert electoral (si ce daca!)… am suportat ceva figuri politice si sloganuri cam cretine… dupa care… superb… isterie… sonorizare buna buna… invitati Tavi Colen si Bogdan Bradu… insemnand ca Numai una s-a integrat perfect in repertoriul Phoenix… Ovidiu Lipan Tandarica s-a agitat toata seara spre deliciul nostru, Nicu Covaci ne-a lasat inca o data masca cu In umbra marelui urs si cu un zambet tanar cand mi-a semnat cd-ul iar Bodan Bradu m-a impresionat placut desi a trebuit sa intreb cine e (spre rusinea mea nu aveam idee). Tot Google m-a ajutat aratandu-mi-l pe pagina oficiala a trupei.
   Am cantat, m-am bucurat de muzica si vreme frumoasa, am aplaudat de m-au durut palmele si am avut norocul sa dau mana cu Nicu Covaci dupa cateva rugaminti indreptate spre un agent de paza imbracat frumos si zambitor.

4 comments on “Cum e sa-ti cante Phoenix in balcon?

 1. Oana Anca says:

  S-o stapanesti sanatoasa (pe ea, casa). Si sa ai parte doar de concerte pe gustul tau. In caz contrar…sper ca esti dotata cu perne, plapumi sau dopuri de urechi :).

 2. Liz says:

  Partea buna a concertelor in aer liber(gratuite cumva) e ca nu vor fi sustinute nicicand de o anumita categorie de “””artisti”””… aceia sunt mai interesati de banii cu care se arunca in ei si mult prea scumpe sunt prestatiile lor marete pentru a fi pusi sa cante intr-un spatiu public… (am scris doar din speranta pura!!)

 3. anielle says:

  Phoenix? super !
  Felicitari pentru casuta !:)

 4. Liz says:

  Multumesc, Anielle! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + sixteen =