Elementary, my dear Watson!*

No one talks more passionately about his rights than he who in the depths of his soul doubts whether he has any.
Tasta mea s de pe tastatură se blochează constant în cuvinte alese doar de ea: usssssor, desssssssssssssstept, iubessssssssssssssssssssssssssc.
Am învăţat că cel mai ussssor scapi de un om idiot şi plin de el lăsându-l să facă cum vrea şi zice el. Am învăţat că rar găseşti oameni frumoşi pe care să-i iubessssssti şi să merite să te sacrifici pentru ei. Şi mai rari de-atât îs cei care s-ar sacrifica pentru tine.
Împart cu generozitate aproape naivă bucăţi din mine oamenilor din jur. Unii le cresc frumos şi le iubesssssc, alţii le batjocoresc şi le vorbesc de rău iar alţii le tratează cu indiferenţă. Aşa triez eu oamenii, împărţind. Nu aşteptând să primesc, nu respingând, nu cerând. Dând.
Când mă trezesc şi îmi desprind cu greu ochii de pe buzele tale, braţele de pe trupul tău cald, să ridic un rând din jaluzeaua cafenie gândul că e cea mai frumoasă zi/ploaie/primăvară/briză/lumină/dimineaţă mi se formează înainte de a vedea efectiv cum e.
Faci cel mai bun ceai, cea mai bună cafea, cea mai bună iahnie, cele mai bune clătite cu nutella, cea mai frumoasă dragoste, cel mai pasional sex, cele mai faine poze cu mine, cele mai îndrăzneţe planuri, cele mai inspirate desene, cele mai neaşteptate declaraţii, cele mai bizare combinaţii.
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
*Sherlock Holmes NEVER said that. Fact.

5 comments on “Elementary, my dear Watson!*

 1. Mihai Motrescu says:

  "rar găseşti oameni frumoşi pe care să-i iubessssssti"…si tocmai de aceea cand ii gasesti ii iubesti din toata inima pentru ca stii ca sunt rari si daca ii pierzi e greu sa gasesti altii:)

 2. Liz says:

  Elementary, my dear Mihai! Elementary!

 3. Septimia says:

  Mai degraba sunt greu de gasit cei care te inspira sa nu mai cauti.

 4. Liz says:

  Septimia, afirmatia ta e de level superior :)

 5. Septimia says:

  D-apoi tate ase-s :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − six =