IBG #10

Luni, ora 15 in Geenie Cafe are loc intalnirea cu numarul 10 a bloggerilor galateni. Luni e zi libera, luni e greva, luni ne vedem acolo sa bem o ciocolata calda. Daca vreti imprastiati vestea, daca nu, nu. Dar veniti sa ma conving ca traiti ca de pe bloguri nu se vede. Atat de putine actualizari in blogurile galatene. Uf. Vorbim despre la IBG #10.
LUNI, 5 octombrie 2009, ora 15 00, GEENIE CAFE

This entry was posted in Blogl.

20 comments on “IBG #10

 1. ScUmPeTeMiK says:

  hmm…nu stiam despre aceasta intalnire dar aflu acum :) poate rusesc sa trag o tura :)

 2. Liz says:

  E bine ca ai aflat si-acum. :)
  Te astept…

 3. Razvan says:

  Liz… ce sa iti zic, incerc sa ajung si eu in functie de cum imi permite programul

 4. Liz says:

  Esti binevenit, Razvan… daca reusesti sa iti faci timp. La unii din noi nu se aplica nici greva din invatamant, nici ziua libera de ziua invatatorului…

 5. Iulian says:

  E pe bune cu greva asta? Ca am din prima laborator de la 14:00. Chiar as fi vrut sa fi fost la o ora mai tarzie, gen 6-7 seara. Nu ar fi mai bine oare? Stiu ca se inopteaza dar… vreau s-ajung.

 6. Liz says:

  Nu o garantez, greva.. dar intalnirea e pe bune… si nu cred ca o terminam asa repede… deci poti ajunge in caz ca laboratorul tau tine doua ore?!

 7. Iulian says:

  @Liz: Da, pot ajunge dar na, mi-ar fi placut sa fi ajuns de la bun inceput. VIN.

 8. 20sipatru says:

  de ce nu ati pus si voi pe la ora 17 :) pentru unii nu e greva :)

 9. Raluca says:

  hmm… ce as mai veni.. daca nu as munci…. seara placuta!

 10. Dark Lord says:

  Liz….aici simt miros de Tranzit…Ma insel?

 11. Liz says:

  Pentru cei ce muncesc va mai spun ceva… primele noua(NOUA) editii s-au tinut duminica dupamiaza si au venit numai si numai elevi… hai poate mai rar cate un domn respectabil ce s-a plictisit repede de noi… dar macar nu mi-au reprosat niciodata ora si locul…
  LUNI este aleasa intentionat ca zi de IBG nr 10… daca va doriti sa fiti la aceasta intalnire va vom cunoaste… nu stam doar 20 de minute deci cred ca si dupa 17 tot acolo ne gasiti zambind si band cafele…
  Va astept cu drag…

 12. Liz says:

  Ah si-am incercat si varianta terasa, varianta bar, varianta club privat, varianta parc gratuit… tot din cauza ideilor si plangerilor incercand sa multumesc pe toata lumea care ar vrea sa vina… Ia ghiciti?! Aceeasi care au mai fost au venit calmi si relaxati… fara impedimente… care daca le-au aparut in cale le-au acceptat resemnati… :D Zambet pentru toti cei care vor sa vina si vin, care nu vor sa vina si totusi vin si care vor sa vina si nu vin!

 13. Liz says:

  Sebi, nu esti primul care observa lucrul asta… da, e un fel de Tranzit… chiar e… si se tine de vreun an sau mai bine… si esti invitat si binevenit.

 14. Dark Lord says:

  Frumos….poate chiar voi veni odata. Indiferent de loc si timp.

 15. Lord D'If says:

  Darklord
  Ba o sa vii Luni pentru ca o sa vin si eu si pentru ca o sa cunoastem oamenii din spatele cuvintelor frumoase pe care le citim pe bloguri,o sa ne simtim mai tineri printre ei si o sa ne tinem de promisiunea pe care am facuto toti trei intr-o seara intr-o "conferinta" ;)

 16. cip says:

  Vine si Cip, ca deh, s-a regasit in post-ul tau, in partea cu cei caer nu vor sa vina dar vin.

 17. Liz says:

  Stiu, Cip, imi venea sa scriu cel care nu vrea sa vina si vine… pentru tine era! Multumesc.

 18. 20sipatru says:

  a venit lumea la intalnire?

 19. Liz says:

  A venit!

 20. Iulian says:

  @Liz: Cand ai timp, tare mult as vrea sa vad pozele, poate si video-ul, ca sa-mi completez articolul. Multumesc Liz. A fost ma'sa, chiar daca am apucat sa stau vreo 2h. A iesit ca lumea si mie mi-a placut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 7 =