La miezul nopţii.

 Un la mulţi ani şoptit cu lacrimi în ochi pe scările farmaciei. Un 18 la infinit. Un mulţumesc că exişti şi cea mai strânsă îmbrăţişare. 
 Un suflet pe care sufletul meu să se odihnească. O inimă pe care inima mea să se sprijine. O minte pe care mintea mea să o admire. Un om pe care să-l iubesc într-un fel cu totul şi cu totul deosebit. 
 Un nou sens dat lui totdeauna. O nouă limită pe care nici nu o vezi. Simţi concret cuvântul încredere. Dai şi primeşti. Promiţi şi ţi se-ndeplineste. 
 O maturizare plină de promisiuni. O simulare de prezent cu vieţi separate. O încredere într-un viitor frumos. O lume cucerită împreună.  Planuri propuse şi realizate, nenumărate. Eşecuri prea puţine. Obstacole multe şi grele. Bucurii dublate. Pasiuni trăite. Secrete împărtăşite. Invidie extremă şi depăşită. Încredere şi siguranţă. Stare de bine şi prietenie sinceră. Dependenţă şi independenţă cu sensuri noi. 
 Mi-am promis, dedicat şi dăruit viaţa. Toată. Ţie. Pentru că fără tine nu aş fi avut-o. Pentru toate momentele când eram căzută şi m-ai ridicat de jos, pentru toate depresiile pe care mi le-ai vindecat, pentru toate isteriile pe care mi le-ai suportat, pentru toate pasiunile pe care mi le-ai ascultat şi acceptat şi pentru respectul şi admiraţia pe care mi le-ai oferit şi inspirat deopotrivă. Şi toate fără să dai impresia că ai făcut vreun efort. Fără să simţi nevoia să te lauzi cu ele sau să trădezi vreun secret. Pentru tot ce a fost şi o să fie. Pentru magazinul de tricouri, pentru florărie, pentru bloguri, pentru târguri, pentru carduri, pentru pisici şi tobe, pentru dimineţile pe nisipul din Vama Veche şi cafelele din benzinării în miez de noapte, pentru clătite şi Teachers, pentru concerte şi bilete de autobuz.

knowing nothing is better than knowing it all
I hope my smile can distract you and my fist can fight for two
we are disappearing inside
Magic and sience? Babadabupi?
Analgezic
Imparatia Lizului la ultima suflare
If you jump off a bridge I’ll be there saving your retarded ass!

13 comments on “La miezul nopţii.

 1. Axl Teo says:

  La multi ani!
  Numai postarile de bine. Alea depresive nu. Sa nu le-adaugi. De morti numai de bine. De astia vii e bine sa ne amintim si rele.

 2. Deea says:

  La multi ani, Liz. Sper ca am inteles bine si este ziua ta. :)
  Sa ai o viata frumoasa! :*

 3. Liz says:

  Nu e! A mea e saptamana viitoare. Dar azi e ca si ziua mea.

 4. Puf says:

  Multumesc!
  Hai in Retro. Dau o bere.

 5. Liz says:

  who, me?

 6. 5zambete says:

  la multi ani :) zambete, impliniri de dorinte si multi prieteni in jur! ne vedem la cluj, nu? :P

 7. Ana says:

  La mulţi ani!

 8. Dinu says:

  Mi-am amintit ce frumos a fost când am mers în curte și am petrecut și am mâncat de pe jos (unii din noi, în speță eu) și ne-am udat cu apă de la furtun.
  La mulți ani, domnule.

 9. Liz says:

  Bianca, da… va vedeti la Cluj! :D
  Ana, multumesc in numele lui… el e prea euforic zilele astea…
  Dinule, ce te-am mai pomenit aseara… ca nu erai acolo cu noi… si ni se facea dor tare si citeam mesajul de la tine… si ne trecea putin… si iar ne apuca…

 10. Iulia Mihai says:

  Adevărul e că un astfel de prieten mai rar… Cea mai importantă calitate a unui prieten mi se pare puterea de a nu te judeca, atunci când greşeşti… şi blândeţea… :)

 11. septimia says:

  nu la multi ani. ci la inca multe clatite

 12. evergreen says:

  la multi ani!!!

  >.<

 13. Flo says:

  You people are just messing with my head. No, really, you are. Eh, whatever, la multi ani! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 8 =