Oftat

 M-am scuturat grav şi mi-am pus un zâmbet cinic pe faţă. O să ies să mă plimb pentru că aerul îmi face bine. O să obosesc şi-o să mă relaxez conducând. O să răscolesc mansarda după globuri şi ghirlande. O să mă chinui să fac bradul să încapă în maşină. O să le car singură patru etaje. 
 Iubirile se termină frumos de obicei. Rămân cu amintiri plăcute şi nu regret niciun moment din oricare poveste trăită. Prieteniile se termină urât de obicei. Deşi n-ar trebui să se termine niciodată. E doar senzaţia mea sau ar fi trebuit să fie exact invers?
 Mă aşteaptă un sfârşit de săptămâna singură, fără planuri, fără idei şi fără sentimente. Nu mai plec la munte. 
 Dacă mai puteam să învăţ ceva despre mine, am făcut-o azi. Dacă îmi bănuiam nişte limite, azi le-am atins. 
 Nu sunt singură dacă există cineva care mă sună îngrijorat şi mă scoate la o cafea de vindecare. Îţi mulţumesc. Ştiu că n-o să mă întrebi nimic şi doar o să glumeşti constant până o să mă vezi zâmbind. Să ştii că atunci când tu zâmbeşti chiar am senzaţia că viaţa e frumoasă. Şi ţi-am mai spus că zâmbetul e o stare ce a fost inventată pentru tine. Nu mai repet. :) 
 “You don’t have a soul. You are a soul. You have a body.”  (C.S. Lewis) Am citit aici şi mi-a plăcut.

9 comments on “Oftat

 1. docica says:

  cat de trist suna. sper sa iti fie Craciunul la fel de vesel pe cat de trist e articolul tau.

 2. Liz says:

  O sa fie! Deja viata mea e mai frumoasa… deja nu mai sunt atat de trista… E bine cand ai oameni pregatiti prin preajma, sa te vindece… doritori sa te vindece… planuri, chefuri, galagie, nebunie, rasete… nu are loc tristetea/nevoia si dorul…

 3. Anonymous says:

  Liz?!
  (Vy)

 4. Anonymous says:

  Femeie ce faci?!

 5. Anonymous says:

  Nu-nteleg nimic si am citit de vreo 5 ori.
  (Again Vy)

 6. Lord D'If says:

  Poate te fura piratul ala dubios si-ti canta in lumina lunii cantece vesele. Leganata de valuri, lenevind in hamac, infulecand cu pofta ciocolata amaruie si miros de mere coapte vei schimba zambetul cinic cu unul putin mai acceptabil, zic

 7. Liz says:

  Vy, sunt bine… oarecum, dar deja stii asta…
  Lord D'If, hamacul, merele coapte, luna, cantec si pirat vreau. ciocolata amaruie nu! cu lapte.

 8. IfeelSoDifferent says:

  Iti ofer ciocolate cu lapte in dimineata asta, daca vrei pot adauga si cereale. Eventual as putea sa te duc pe un pod sub care trece trenul si te-as lasa sa tipi, mereu cand sunt furioasa ma iau la intrecere cu sunetul trenului.

 9. Liz says:

  Ifeelsodiff, am citit comentariul si mi-am imaginat podul, trenul si pe mine urland… vreau! clar, vreau! ce usurare am simtit doar imaginandu-mi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven + five =