Pe 30 octombrie vei fi imbratisat…

Frumos tare titlul articolului de pe blogul Din si despre Galati. Binenteles ca e vorba despre frumosul fenomen FREE HUGS despre care toata lumea a auzit. I want to be a freehuger! Mai ales pe 30 octombrie. Si pentru cunoscuti si pentru necunoscuti.

“Pe 30 octombrie, cei de la lumebuna.ro, si Aiesec invita lumea la FreeHugs!
Strange in brate un necunoscut si poti sa aduci cu o imbratisare mai aproape lumea in care traim de lumea frumoasa care este in interiorul fiecaruia.
Renunta la constrangeri, fie ca vii sa primesti sau sa dai, imbratisaza-te!
Oricine poate fi un “FreeHuger”! Daca esti interesat, trimite un email la adresa freehugs@lumebuna.ro, iar noi te vom contacta.”

4 comments on “Pe 30 octombrie vei fi imbratisat…

 1. patrashcu says:

  yeyy :D:D:D incepe free hugs iar , app. am aparut pe videoclipul cu free hugs galati de pe youtube de anul trecut :))) aaa si mersi ptr. comment la postu cu hi5 :P

 2. Anonymous says:

  aaaaaaaaahahahahahaaa! Vreau si eeeeeu! Free fuckin’ hugs! weeeeeee ^_^

 3. Liz says:

  pai haideti ca initiativa e una publica si nu conteaza daca vii si imparti imbratisari sau doar treci ‘intamplator’ si primesti una… :)
  patrashcu, era interesant si am comentat…mi-a placut…
  anonim, entuziasm nu gluma… nu ai mai fost imbratisat de mult, pe semne…

 4. David says:

  Ma bucur enorm sa va anunt ca pe 1 Decembrie, LumeBuna & multi oameni buni organizeaza o noua campanie Free Hugs (IMBRATISARI GRATUITE!) Sunteti asteptati cu mic cu mare! >:D< Pt mai multe informatii http://www.lumebuna.ro/2008/11/14/free-hugs-1-decembrie-2008/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 5 =