Schimb de carţi #1/2011 în Galaţi

Duminică, pe 6, la ora 15, ne întâlnim la SDC. În Geenie, masa mare din mansardă.  
 Eu insist să apar la fiecare SDC pentru că acolo mi s-a pus prima oară în mână Anais Nin şi-am rămas cu o obsesie pentru jurnalele ei, la ultimul SDC mi-a fost recomandat serialul The Big Bang Theory pe care îl iubesc, acolo s-a vorbit despre filmul Man from Earth care mi-a plăcut mult şi fiecare întâlnire e frumoasă în felul ei. S-au mai întâmplat, random, beri nefiltrate, plăcinte cu mere şi scorţişoară, bancuri şi glume, discuţii despre muzica folk, discuţii despre generaţii, dragoste şi vârstă, cafele, sfaturi, zâmbete şi oameni faini. 
 Mi-aş putea imagina un Schimb de cărţi vesel la care să se-adune la aceeaşi masă Cornelia (Cluj), Miruna (Bucureşti) şi Sweet Hellen, încă în Galaţi. Ele organizau în trecut frumoasele întâlniri la care apăream cu drag. Cândva poate avem noroc de un SDC aşa. Şi dacă apare şi Cip, filmez toată întâlnirea.  
 Toată lumea este invitată. Toată lumea este aşteptată. Cu sau fără cărţi. Citiţi despre aici. Căutaţi-ne şi pe fb.  

This entry was posted in Blogl.

9 comments on “Schimb de carţi #1/2011 în Galaţi

 1. Cornelia says:

  Awww! Dacă organizezi SdC în vacanța de primăvară, eu cred că ne vom intersecta :)

 2. Monica says:

  15.02? :)) Nu stiu daca o sa fiu chiar atat de punctuala, dar mi-ar placea sa ajung.

 3. Iulia Mihai says:

  Și dacă se anunță mulți doritori? Nu se dărâmă mansarda? :D Că și așa scârțâie scările alea din tăte încheieturile!

 4. Liz says:

  Eh, nu imi este teama… de fiecare data se anunta si-atat… si ne intalnim in aceiasi 6-8 oameni, radem glumim, ne saturam de mansarda si luam cafenelele din centru la rand… nu prea citeste sau socializeaza lumea din Galati offline…

 5. Virtual Reality says:

  Pana la urma IBG nu se mai organizeaza?

 6. Liz says:

  VR, oamenii care vin de obicei la IBG sunt si cei care vin la SDC(la SDC chiar vin mai multi)… aceiasi de fiecare data… cum de cateva intalniri incoace n-a mai aparut nimeni nou sa ne vada la ochi dar de laudat s-au laudat multi, pastram deocamdata traditia SDC-ului…

 7. Anonymous says:

  It was a very nice idea! Just wanna say thank you for the information you have shared. Just continue writing this kind of post. I will be your loyal reader. Thanks again.alfred angelo.

 8. Mihaela ( Catwoman) says:

  As veni si eu, dar, din pacate, la ora 15,00 inca lucrez :( cat stati de obicei?:)

 9. Liz says:

  Mihaela, depinde de companie… :) cateodata stam pana la 8 si uitam sa mai plecam si continuam sa vorbim si-n strada in fata cafenelei… cateodata pe la 6 sau 7 rarim randurile… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × five =