Those little things you say…

O zi frumoasă azi… poate pentru că la ora 7 dimineaţa ascultam rock la maxim (cât pot reda difuzoarele laptopului meu înseamnă maxim !!!) în magazin plănuind montarea bradului şi înşirarea beculeţelor clipitoare…
M-a bucurat avantajul nou descoperit în a avea un magazin deschis publicului în perioada sărbătorilor… înseamnă deasemenea şi amplificarea lor… astfel de astăzi nu mai sunt singura vitrină fără brad de pe strada mea…:)… i’m not a freak anymore…
Un sms trimis de departe mi-a dat senzaţia norului plutitor şi o discuţie plină de feeling a dus la plănuirea atât de frumoasă a unei evadări din real… o fugă-n patru la Amsterdam… sau în două la Paris… (Fuzzi, îmi citeşti blogul? o să îţi povestesc … Di, unde umbli oare??)
Mi-am făcut un pad rotund cu o chitară albastră…
Nu am făcut încă o insignă pe care să scrie You can never wear too much black cu roşu pe negru…
Un mail ţipă după răspuns…
Fulare groase, biciclete cu două locuri, sentimente şi lumini… m-am urcat în maşină şi m-am uitat în oglindă convinsă că o să va văd iubindu-va pe bancheta din spate, you crazy man!
I know…
It’s okay…
To live a life of a dreamer…
Un tricou roşu ţipă după litere…
Silently I speak your name în hopes that you might feel me, then silently see how a little taste of you can move me… This feeling is all new, I want you addicted to me!

Vreau să-i aud vocea soptindu-ţi clar: I feel you!

7 comments on “Those little things you say…

 1. Claudel says:

  eu nu exist si-mi place, deci gust din umbra asta dulce si-mi merge bine chiar, azi.. maine poate, nu.

 2. Liz says:

  Acum existi si vreau sa-ti mearga si mai bine si maine …

 3. richie says:

  Si pentru mine e frumoasa ziua de Azi. Mi-am facut cererea de concediu, mai am cateva saptamani si plec in Slovacia :) Vin sarbatorile, am masina, ascult muzica, ma minunez de tot si de toate, visez la Amsterdam si astept sa-ti deschizi shop la TM sa-mi iau si eu un mouse pad cu rockeri :))

 4. Liz says:

  richie, phuu… inca nu am publicat cana cu wheel of time… pentru ca nu mi-a placut tare tare cum a iesit… si imi place Azi-ul tau… si oricum mi-am luat domeniu si o sa comanzi online… si eu fac planuri celebre pentru Craciun in Italia alaturi de prieteni … si totusi mi-as deschide shop in Timisoara… :)

 5. dina says:

  dina a fugit. ea o să treacă, nu știe când, dar anunță. ea și-a prins urechile în multe.

 6. Liz says:

  Liz e multumita si numai cu raspunsul asta… Dina stie lucrul asta nu-i asa? Liz s-a incarcat si numai cu certitudinea ca Dina este in viata. Inca.

 7. dina says:

  dina e foarte în viață, pleacă prin țară, e fericită. poate o să-i povestească live.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + 15 =