A demon can get into real trouble, doing the right thing

Îmi trebuie puţină organizare. Îmi trebuie puţin suport moral să îmi găsesc iar ordinea. Să-mi fac ordine. Pentru că tac, mulţi cotropesc. Chiar de zâmbesc, tot arogantă mi se spune. Am să acord următoarea perioadă ordinii şi planurilor. Organizării. Până şi traiul boem trebuie organizat doar ca să-ţi fie cumva permis. Urmează o perioadă războinică. Şi rea. Şi egoistă. Dar câteodată ne sunt necesare. Tot mă bate ea la cap să îmi urmez planul puţin mai alert. O să o ascult.
Weekendul Harry Potter nu poate fi decât de ziua lui (şi-a autoarei). Cu toate filmele HD şi două baghete surori. Sarea şi piperul unui astfel de weekend poate fi doar cineva care nu a văzut filmele şi nu a citit cărţile. Întrebările unui neiniţiat sunt geniale. Şi inţepăturile unui fantasy ultras. Eu le-am avut pe toate în cel mai tare Harry Potter Weekend.
Cred că vară asta a avut de toate. E cazul să mă opresc din exagerări. E timpul de smuls buruieni şi udat idei frumoase.
E timpul de eu în primplan. Zâmbind puţin malefic. Cât să stric poza.
Good Omens după Lucruri Transparente. Sau: Through transparent things, only good omens.

3 comments on “A demon can get into real trouble, doing the right thing

  1. Iulia Kelt says:

    Erm… Chestia asta cu organizatul e tocmai ca nu stii niciodata de unde sa incepi. Cum organizezi putin ceva, cum ai senzatia ca ai facut mai multa dezordine de fapt.

  2. Liz says:

    Claaar… La mine e un fel de imbarbatare pentru razboaiele ce le am de dus.. ca dezorganizarea tot dezorganizata ramane… :)

  3. Ruxi says:

    Cred ca ar fi cazul sa vad si eu Harry Poter (nici nu stiu daca am scris bine) pentru ca mi-amintesc ca l-am vazut decat pe primul. Sunt cu mult in urma? :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × three =