A quiet knotter living in a colorful world

Avem toamnă frumoasă cu frig cât să ne zgribulim în fulare, să ne adâncim mâinile în buzunare sau să ne lipim de coasta unui om drag, cu frunze, vâjâit de vânt și nori rapizi cât să ne-apuce melancolia și alergatul frunzelor prin parc, ploaie cât să simțim că-i noiembrie pe obraji și soare cât să mergem adormiți, în dupamiezele moi, spre casă.

Mi-e somn. Mi-e groaznic de somn. Dorm flagrant pe mine. Plutesc împiedicat spre casă.Văd în ceață. Îmi trebuie două zile de somn continuu și nici așa nu cred că îmi revin.

M-am înscris la swap-ul de Crăciun organizat de revista Atelierul. Fain.

Sâmbătă, oră 14, în ceainăria Casa Gustului plimbăm cărți din mână-n mână. Schimb de cărți Galați. Fain. Fain.

Sâmbătă seară e concert OCS în Scena.

Sâmbăta și duminica viitoare vă recomand, tot în ceainărie, târg de obiecte si accesorii handmade ca să începeți cumpărăturile pentru cadouri. Eu expun, deci mă găsiți în dispoziție de băut ceai și bârfit diverse, întreg weekendul.

Când îmi revin din oboseala asta dureroasă în care mi se amestecă virgulele de nesomn, am să vă scriu de dragoste, de cât de mult, cum și pe cine iubesc, vă scriu despre niște amintiri și-apoi mai recomand un produs, un site sau ceva idei. Până atunci am să dorm.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × five =