Acuma, oare, despre cine am scris?

Gând înecat în privirea ta. Acvariul poate liniştii. Peştişori coloraţi, apa curgând şi lumina difuză. Tu stând cu picioarele încrucişate şi sprijinindu-mă. După două zile de ceartă (să jubileze lumea de fericire). Da, nu mi-a ieşit vraja care te convingea să faci curăţenie pe birou sau să nu mai uiţi lucruri acasă şi iată, ne-am certat. Ne-am împăcat calm, tu strigându-mă femeie bătrână şi senilă. Încep să cred că sunt aşa.
Vroiam să zâmbesc cuiva într-un mail. Să-i spun că o admir pentru reacţie şi o respect la fel de mult ca şi înainte. E, poate, singura care şi-a păstrat demnitatea deşi a pierdut destul. Şi încă pierde. Până va realiza cine-i mai sincer. Deşi nu a cerut, ea a primit. Eu zâmbesc azi după ce ieri am plâns. Mi-e bine oarecum. O voce caldă care mă iubeşte mi-a dat stare de munte şi de cort. De la Durău. Exersez vrăji care fac să apară bani. Am mare nevoie. Dinastea de împărţit zâmbete în stânga şi dreapta încă îmi ies.
LATER EDIT: S-a despărţit oficial de mine. Şi de el. Ne-a dat toate lucrurile înapoi. Chiar nu am rănit-o niciodată. Eu personal. Pe ea personal. Eu o să-i zâmbesc în continuare. Cât timp va fi la fel.

13 comments on “Acuma, oare, despre cine am scris?

 1. Monkey-Claudiu says:

  si ce calm scrii despre toate astea

 2. ramses says:

  as dori si eu un pachet promotional cu "vraja de convins de facut curat in birou-pentru incepatori". si o rezerva serioasa de "stare de munte"…

 3. Liz says:

  Claudiu, a fost furtuna si la mine, dar a trecut… consum de energie pentru lucruri negative nu-si are rostul… ce-ar mai ramane pentru iubit?
  ramses, "stare de munte" avem pe stoc. Dam si engross cu un discount urias. La plata pe loc in zambet si priviri frumoase o sa-ncercam sa va convingem live sa va faceti singur curat in birou. La noi e, cum s-ar zice, pe ochi frumosi.

 4. Monkey-Claudiu says:

  mai dar ce frumos imi spui tu mie Claudiu… cand toat alumea imi spune Monkey =)

 5. Liz says:

  de cand ne "stim" iti spun Claudiu… nu cred ca ti-am spus vreodata Monkey… :)

 6. Lord D'If says:

  Pe mine postul asta al tau ma duce cu gandul la Ariciu da cu siguranta ma insel.Incerc sa mi te imaginez facand vraji si ma pufneste rasul desi ai momente cand aduci a vrajitoare :P

 7. Liz says:

  Nu e despre Ariciu… dar sunt posturi si despre ea… nu s-a despartit niciodata de mine si nu cred ca ar face-o… si-am revazut-o de curand dupa 7 ani cand s-a reintors definitiv in tara. La fel de frumoasa, zambitoare si a mea.
  Oameni faini din jurul meu sunt pusi pe seama vrajilor pe care le fac. Am o vrajitoare in mansarda. Am primit-o de la tine. :)

 8. Lord D'If says:

  ?!?

 9. Liz says:

  Lord D'If, nu-ti amintesti vrajitoaaarea????

 10. Lord D'If says:

  Zic zau cu limba scoasa! caci chiar nu imi amintesc.
  Rusine mie!
  Am o vorba cu tine cand o fi vreme.

 11. Prometeu says:

  ce poza adorabila.

 12. Daianara says:

  "consum de energie pentru lucruri negative nu-si are rostul"
  Legat de asta, o intrebare care mi s-a pus: "Regreti?" si un raspuns pe care l-am dat: "Nu. Sper." :)
  *hugs Liz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + 10 =