Scrisoare inchisa. Foarte inchisa.

Stimată şi minunată domnişoară! Aceste cuvinte nu sunt pentru dumneavoastră. Sau sunt, dacă le citiţi şi va consideraţi stimată şi minunată. Aşa cum a dumneavoastră persoană a fost tratată cu respect de fiecare dată în prezenţa mea şi v-au fost adresate zâmbete şi vorbe frumoase. Aşa cum niciodată nu aţi primit din partea mea atitudine ostilă sau cuvinte vulgare vă rog frumos pe această cale să încetaţi să ameninţaţi şi să sfătuiţi îngrijorate persoanele din anturajul meu despre răul care se va pogora asupra lor dacă vor continuă să îmi zâmbească. Dacă dumneavoastră, stimată şi minunată domnişoară, sunteţi curioasă/e ce face lumea din jurul meu ţin cu plăcere să te informez că sunt aceleaşi activităţi că şi atunci când dumneavoastră făceaţi parte din acest anturaj: bătăi cu apă, ascultat muzică, vizionat filme, lenevit pe fotolii sau tenis de masă. Deci, din păcate, nimic ocult ce implică incantaţii şi sacrificări de animale şi de asemenea persoanele în cauza par fericite de activităţi la fel cum păreaţi şi dumneavoastră până v-aţi răzgândit şi v-aţi reprofilat spre inventat aberaţii şi porcării pe băncuţe în parc. Îmi cer scuze dacă fericirea mea/noastră vă jigneşte. Vă sfătuiesc calm, deocamdată, să va lăsaţi a comenta viaţa şi persoana mea pentru că nu este de interesul dumneavoastră (cum singură aţi ales) şi să vă vedeţi de ale dumneavoastră minunate alte activităţi. Şi nici măcar nu vă stă bine cu aşa cuvinte vulgare şi tendenţioase în gură la a dumneavoastră vârstă. Dacă vă întrebaţi când am să încetez cu aceste aluzii şi remarci o să va asigur că atunci când nu vor mai ajunge la mine astfel de aberaţii scornite de a dumneavoastră minte fără alt scop de-a funcţiona se pare decât a mea persoană. Cum cineva simplu ar spune: Altă treabă nu aveţi?
PS: Dacă vă întrebaţi de ce fac publice asemenea gânduri este pentru că întotdeauna am fost sinceră şi nu v-am minţit nici pe voi şi iată nici pe mine. Şi nici nu intenţionez să vă apelez pe mess atâta timp cât când vă salut cu “bună seara” nu vă întoarceţi cu faţa. Copilăresc şi superficial. La fel cu privitul de la distanţă a persoanelor ce cu câteva ore în urmă le numeaţi se pare prieteni.
Have a nice life… invidia şi interesul pentru viaţa altora să va ocolească şi zâmbetul să fie pe buzele dumneavoastră!

This entry was posted in Coffee.

3 comments on “Scrisoare inchisa. Foarte inchisa.

 1. ILANA says:

  fiind o scrisoare închisă, nu am citit-o.. integral :D

  Vroiam sa spun că îmi place noul template! E simplu și elegant. Felicitări pentru alegere

 2. Liz says:

  Multumesc, Ilana… am schimbat cateva in doua zile de ma ametisem in coduri si alte alea… dar iata ca acesta e simplu si elegant, cum spui…

 3. Flo says:

  Ii greu cu domnisoarele, draga. Mai bine cu vrajitoare senile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 15 =