All I need to make it real is one more reason.

 Azi mi-a cântat în căştile mele Vermilion pt 2 şi de data asta a sunat a mea. Azi mi-a cântat în căştile tale Nothing else matters şi mi-a sunat străin. Nu ca atunci, de ziua numelui meu când fredonai întins pe canapea. Mă ustură nasul sătul de şerveţele mentolate. Mă ustură gâtul sătul de dropsuri şi pastile. Mă ustură gândurile sătule de priviri iscoditoare şi oameni care mă vor.
 Nimeni nu ştie şi nu înţelege. Nimeni nu întreabă şi doar presupune. Rămâneţi cu presupuneri şi consum de energie. Între timp noi trăim.
 
 Stoarce-mi o lămâie acră pe buzele crăpate de răceală. Aprinde în mijlocul casei un foc mic în care în răstimpuri s-arunci ierburi ce îmi desfundă nasul şi-mi iau ceaţa de pe ochi. Dezpacheteaza-mă de haine şi împachetează-mă-n tine să transpir şi ultima picătură de febră. Prima dimineaţă în care o să respir aer mentolat şi-o să-ţi caut alintată parfumul în cearşaful plin de mac o să inventăm împreună o vrajă de adus primăvara.


Slipknot – Vermilion Pt  2
Asculta mai multe audio Muzica

8 comments on “All I need to make it real is one more reason.

 1. mifo says:

  in fiecare dimineata ma trezesc pana la scoala cu slipknot,iti recomand de la ei Black heart si Tilț we die, prima este de trezire a 2a de culcare la loc :P

 2. Lord D'If says:

  Sunt si oameni care inteleg si se feresc de presupuneri Liz. Sunt mai rari ce-i drept dar ei exista, daca nu ar trebui sa-i inventam. Lumea ar fi un loc pustiu si trist fara ei.

  Sa te faci bine!

 3. Liz says:

  mifo, Blackheart nu am ascultat-o niciodata pana azi la recomandarea ta. Til we die o stiam. Si e mai pe gustul meu…
  Lord D'If, ai dreptate…
  M-am cam facut bine… :)

 4. IfeelSoDifferent says:

  Melodia asta o ascult atunci cand imi amintesc ca iubesc o umbra care apare si dispare la fel de brusc cum a aparut.

 5. Liz says:

  Eu tot timpul am senzatia ca iubesc umbra persoanei in carne si oase care apare si dispare brusc… raman doar cu umbra…She isn't real… I can't make her real…

 6. IfeelSoDifferent says:

  Hei, ma faci sa zambesc :)

 7. mifo says:

  Liz tu tot timpu ai senzatia ca iubeti… eu acum am descoperit ca imi iubesc neonul….a murit si e nasol sa scriu pe intuneric la tastatura si nu pot sa zdrangan nici chitara:(( da maine imi iau neon verde (sper)

 8. Liz says:

  mifo, mi-ai amintit de neonul acvariului meu pe care l-am crezut mort… neonul… am descoperit ca era doar chestia aia mica numita starter cred… so… resusciteaza-l…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 4 =