And this old world is a new world

(foto)
O zi în care frigul dimineţii mi-a astupat rănile şi soarele prânzului mi-a enervat privirea obosită dar mi-a dat optimism şi putere cât pentru încă o viaţă de acum încolo.
 Plănuiesc o fugă la munte în weekend, un SDC duminică dacă mă întorc la timp şi-o săptămâna viitoare gândindu-mă ce vreau de la noul an. O ninsoare cu fulgi mari ar fi ideal dar nu pot cere atât de mult aşa că o să mă rezum la clipe frumoase cu prieteni, o noua ordine calmă în viaţa mea şi doar senzaţia că mă înţelegi.
 Mă uit la sezonul 9 din Friends şi râd cu poftă. Sorb din cafeaua caldă cu lapte şi mă gândesc că mi-aş dori nebunia paranormală a lui Pheobe, naivitatea lui Joey, sensibilitatea lui Ross, umorul lui Chandler şi poate mi-aş dori să fiu perfecţionistă ca Monica. De la Rachel nu vreau nimic, sau poate doar senzaţia ciudată că Jennifer Aniston a fost iubită de Brad Pitt. Sau poate chiar le am.
 În acvariul meu, după ce răscolesc nisipul şi curăţ apa dau drumul la filtru şi cinci minute privesc cum nisipul se aşterne iar şi filtrul face apa clară şi curată. Aşa mă simt acum, văd valuri de nisip aşternându-se calme la loc. Am pornit filtrul. Apa se va limpezi.


Muse-Feeling Good
Asculta mai multe audio Muzica

This entry was posted in Coffee.

4 comments on “And this old world is a new world

 1. Dina says:

  Am pornit filtrul. Apa se va limpezi.

  Foarte poetic sună.

  Ce părere ai despre versul "în loc de ceas ai la mână sârmă ghimpată"?

  Mi-e dor de Liz. Tu ai înghițit-o și o împiedici să iasă. Să mi-o aduci înapoi cândva.

  Vreau să-ți dau nițică fericire. În ce o pun să ajungă la tine?

 2. IfeelSoDifferent says:

  Liz, sa sti ca eu am un elicopter pentru astfel de situatii, ma deplasez la persoanele necunoscute in momentele in care au nevoie de un filtru in ganduri. Mi-am amintit de Marin Sorescu acum, cred ca mi-e prea somn si de aceea ma gandesc la filtre care ar trebui sa existe la fiecare intrare in suflet, astfel nu ar mai intra oricine.

 3. Liz says:

  Dina, am nevoie de nitica fericire ca de aer acuma. Si doar gandul la tine cred ca mi-a adus putina. Cred ca esti singura … nu cred… sigur esti singura care m-ar vindeca…
  Ifeelsodiff, eu vreau un filtru sa-l impiedic sa iasa din suflet…

 4. Flo says:

  Pentru ca lucrurile astea s-au intamplat demult si sunt convinsa ca nu se mai intampla, imi vine sa fac cele mai nepotrivite comentarii.

  Mie nu-mi place Muse. Au luat odata premiu peste SOAD si peste Korn si de-atunci nu-i suport vocea baiatului. Si-s prea electro asa pentru mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 2 =