Atingeri

(foto)

You know you’re in love when you can’t fall asleep
because reality is finally better than
your dreams. 
Dr. Seuss

Trecut lejer de miezul nopţii. “De ce îmi strângi mereu părul în coadă şi-l prinzi bizar de-ndemanatic cu ce-ţi cade la mână?” Liniştea dintre două melodii. “Îmi place părul tău lăsat pe spate. Liber. Îmi place mult. Aş vrea să îi păstrez specială libertatea. Să n-ai tot timpul părul liber ci doar atunci când vreau eu să mă joc în el. Ci doar atunci când trebuie să fie liber… n-o să-l mai strâng… ” Cântam un vers cu ochii închişi. “Îmi place explicaţia… să mi-l mai strângi…” În gând mi-am amintit că cineva îmi număra câteva fire lungi şi negre, căzute şi împrăştiate în spaţiul unde ne aflam de doar câteva zeci de minute.   
 Mosc, cafea şi caise confiate. Borcanul rece din balcon cu flori uscate de iasomie s-a aburit, adus în casă, şi a păstrat fidel urma mâinilor mele. Ai ezitat să-l mai atingi zâmbind imperceptibil. Zâmbeşti atât de rar. Mi-a plăcut.
 Vin roşu, stare de leşin, bătăi de inimă neregulate. Neliniştea ta părea fericită. Puteai să mă atingi sub masca îngrijorării.  Şi n-ai ştiut că e molipsitoare starea. Câteva minute ne-au vâjâit minţile. Ţi-ai atins palma de palma mea şi când mi-ai dat drumul mi-ai sărutat încheietura mâinii. Am văzut prea multe filme cu vampiri şi întotdeauna am senzaţia că vrei să mă muşti şi închid ochii neliniştită şi-aproape simţind. Port ceas, brăţări şi şnururi colorate. De-acum, acolo, port şi sărutul tău.  

Opeth-Porcelain Heart
Asculta mai multe audio Muzica

7 comments on “Atingeri

 1. Erato Seanna says:

  Uneori, cand citesc ce scrii, am impresia ca vad o imagine a unei amintiri utopice luand forma in fata mea.
  Multumesc

 2. richie says:

  Imi plac mai mult noptile tale decat ale mele…

 3. Bi.ZZ.u says:

  mi-ai facut pofta de o atingere si de un sarut…

  copile..geniala melodia…ti-o fur! scuza-ma dar nu ma pot abtine:X

 4. ramses says:

  crancen iremediabila… am senzatia ca am mai spus asta… am senzatia ca stii… am senzatia ca nu iti pasa… am senzatia ca imi place… se pare ca am senzatii…

 5. IfeelSoDifferent says:

  Suna atat de dulce ce ai scris aici. Sunetul unei nopti in care copilul cu secvente de Twilight in minte se lasa iubit de un om care s-ar putea transforma oricand in altceva.

  Uite, fiecare dintre noi vede altceva. Eu vad secventa cu vampirii pentru ca ador cartile si filmele cu vampiri, altcineva isi da seama ca noptile tale sunt mai placute decat ale sale. Tu scri ce simti, iar noi ne regasim pe noi.

 6. Liz says:

  Erato Seanna, sunt amintiri utopice.. ale mele… le citesti si devin si ale tale… eu, multumesc.
  richie, de-ar fi toate asa…
  Bizzu, fur-o fara griji…
  ramses, ramses, ramses… am senzatia, pentru ca ai senzatii si-ncepi sa scrii ca ai senzatii ca sunt nu numai crancen iremediabila ci si molipsitoare… esti soft lately ceea ce e crancen irezistibil..

 7. Liz says:

  Ifeelsodiff, si ca de obicei reduci la o fraza geniala… da… ma las iubita de un om ce am senzatia ca oricand se poate transforma in altceva…exact asta e sentimentul care il lasa omul…
  Frumos.
  Cateodata cred ca toata lumea trece prin momente dinastea … pentru ca unele-s banale…si ca am eu o tendinta de a exagera senzatiile traite… ca am o pornire destul de naturala de a stoarce fiecare moment oricat de banal de ultima picatura de pasiune, iz romantic sau dragoste lenta pe care ar putea sa o contina…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 − five =