Complicăresc


Stone Sour 1st person
Asculta mai multe audio Divertisment »

Everything depends on just which side you’re on…
Subiectivisme. Sick and twisted mood. Mă obsedează un vis bizar şi prea frumos. Continuă totuşi să se blocheze într-un punct. Mi-e teamă de momentul ăla al visului ca de un coşmar. Şi nici măcar n-ar fi un moment real greu de trecut. Mi se învârt incantaţii morbide în cap şi idei cu iz de gelozie surdă. Azi am să te privesc aparte. Vei simţi şi vei face front comun cu mine. A început să-ţi placă puterea imensă pe care o avem când mă iei de mână. Exces de energie malefică. Nu de mult cineva îmi iubea stările astea. Haha! În toată povestea asta drogul sunt eu. Deşi absolut toţi aveţi impresia greşită. Şi singură persoană capabilă să vadă adevărul se lăfăie într-un sărut lung, moale şi umed. Mă zburlesc la toată lumea azi şi-mi place că aerul de-afară mă susţine. M-am îmbătat cu o iluzie a puterii pe care mi-o dă privirea ta. Când îmi cerţi răutatea mor puţin în mine. Îmbrăţişarea cu care îmi accepţi scuzele nu-mi lasă răutatea să moară. Prea arogantă azi pentru a putea da sfaturi moi. Gesturi violente şi spontane, unghii lungi şi negre, cafea fierbinte şi amară, muzică tare şi grea. Azi intensitatea privirii ţine loc de baghetă magică. De voodoo şi canistre cu flori de măceş. Double bubble gum bubbles double.
Din invidia unora azi mă hrănesc. Din laudele altora azi îmi iau doza de ironie necesară. Eu pentru că Sprite, nu Fanta. Eu pentru că spun, nu ţin în mine. Eu pentru că apreciez ce am, nu regret ce nu am. Eu pentru că mă relaxezi, nu-mi dai stări încordate. Eu pentru că mă faci să mă simt mai sigură pe picioarele mele, nu mai împiedicată. Eu pentru că orbit roz nu bomboană mentolată. Eu pentru ca risc, nu-s certitudine.
Toată lumea te vede transformat de mine, îmbrăcat în mine (ce melodie e asta?) şi nimeni nu ştie cât de bine mă îmbraci tu pe mine. Pentru că tu mă îmbraci cu tine când îmi e frig. Pentru că-mi sufli răcoros în păr când îmi e cald. Pentru că empatic îmi iei dureri şi cicatrici. Azi sunt complicată. Iată că primul compliment a venit…

This entry was posted in Coffee.

7 comments on “Complicăresc

 1. Andreea says:

  “The only thing that looks good on me is you” :)

 2. Liz says:

  daaa… asa e… Bryan knows better! Multumesc, Andreea, pentru completare perfecta.

 3. bee says:

  heh:d

 4. Liz says:

  Ah! LA multi ani, Bee!

 5. Liz says:

  Andreea, melodia la care ma refeream era Vermillion pt.2 – Slipknot cu “She seemed dressed in all of me” dar si fraza ta era geniala din Bryan Adams…

 6. bee says:

  multumesc mult liz, mi-a transmis alex toate cele bune.chiar daca nu ne stim, multumesc mult.:)

 7. Andreea says:

  Păi la Brian Adams m-am gândit în timp ce îţi citeam rândurile. Pe asta cu “She seemed dressed in all of me” n-o ştiam, dar am s-o caut.:).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + 3 =