Crystal salt

(tumblr)

 Trăiesc haotic dar într-o linişte perfectă. Muncesc haotic agitându-mă să organizez în zadar. Visez clar şi limbede. Rezoluţie perfectă. Iubesc maxim şi fix. Nu oscilez. Funcţionez destul de simplu şi m-asigur egoist că nu depind de nimeni. Sau doar de cine vreau să depind exagerând alintarea. Caut o plajă pustie şi curată. Fac schimb de gânduri şi idei. Muncesc, lucrez şi văd filme pe fast forward. Culmea mai şi citesc. Merg la concerte şi mă bucur de atenţia unor oameni frumoşi apăruţi din senin. Dintr-un senin lila. Îmbrăţişez oameni nevăzuţi de mult timp. Încerc să resping atacuri. Tot din senin. Toate, aşa, de vară. Lejere. Şi haotice. 
  

6 comments on “Crystal salt

 1. Lord D'If says:

  La Sf.Gheorghe e o plaja salbatica si curata :) (bonus 6 ore de mers cu vaporasul prin toata delta.

  Incearca!

 2. Ana says:

  Şi eu tot de Sf. Gheorghe vroiam să-ţi zic. Mi-ai luat-o Lordul înainte :)

 3. Liz says:

  am sa ma duc ca prea cu foc spuneti! vreau harta desenata si sugestii de bagaj!

 4. Torden says:

  Suna frumos :)
  Insa in acelasi timp suna si un pic a viata traita pe fuga. Sau gresesc?

 5. Iulia Mihai says:

  Viata traita in plan drept… cunoastem :)

 6. liviu_rx says:

  BUNA ZIUA SI FELICITARI! TOCMAI ATI PRIMIT PREMIUL 'MOST WANTED BLOG' DIN PARTEA GRUPULUI DE BLOGGERI MWB, PENTRU PASIUNEA, TALENTUL, ORIGINALITATEA, IMAGINATIA SI CREATIVITATEA CU CARE VA SCRIETI BLOGUL ! ACEST PREMIU ESTE UNUL SIMBOLIC, MENIT SA SCOATA IN EVIDENTA VALOAREA BLOGULUI DUMNEAVOASTRA, TOTODATA ESTE SI O INVITATIE DE A FACE PARTE DINTR.O COMUNITATE SELECTA DE BLOGURI CE RESPECTA RESPONSABILITATEA SI CALITATEA INFORMATIONALA ! GASITI MAI MULTE INFORMATII DESPRE ACEST PREMIU PE MOSTWANTEDBLOG.ORG! VA PUTETI REVENDICA PREMIUL AICI : http://www.mostwantedblog.org/2011/06/premiantii-most-wanted-blog-iunie-2011.html SAU AICI http://www.mostwantedblog.org/p/revendica-premiul-mwb.html ! BINE ATI VENIT PE MOST WANTED BLOG !
  ''MWB nu cauta faima,nu cauta cifre si nici statistici ,cauta valoarea,originalitatea ,talentul si pasiunea…..iar asta face oricine accepta premiul MWB si mai ales cei ce aleg sa devina membrii sau autori ai comunitatii MWB!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two + two =