Danger always strikes when everything seems fine

Și-s vorbe sau oameni. Atitudini sau ziduri. Boli sau probleme. Trecut sau prezent neașteptat.
Am să pășesc atent peste toate. Chiar și peste tine dacă-ți menții o pasă aiurea. Pășesc zâmbind și doar cu grijă.
În zece zile libere am să respir în 5 orașe diferite. Și oriunde aș fi și orice aș face o să-ți răspund constant și rece la ce faci?: Bine. Citesc.
O vorbă am să o râd. Un om am să îl ocolesc. O atitudine am să o judec doar de m-afectează personal. Un zid îl ocolesc, îl sar sau chiar dărâm lejer. O boală o fentez cu un vaccin și-un test. Trecutul doar îl redirecționez. Prezentul am să-l colorez.
Merg repede, dansez și îți răspund ironic. Ține pasul. Prinde-mă de mână și iubește-mă. Alfel te trec la redirecționate.
Am starea unei toamne vechi în București. Pe-atunci iubeam imens, intens și inimaginabil. Ce toamnă. Ce copil eram.
Și-acum la fel.
O să imi placă disperarea din ochii tăi.

11 comments on “Danger always strikes when everything seems fine

 1. Torden says:

  :)
  you evil girl…

 2. mab says:

  Love is a disease, a circus, a poem.
  A joker playing cards. It never stops.
  10, 9, 8, 7, 6…
  or
  ”We’re all mad here”.

 3. Jules says:

  cred că ar fi bine să mă inspir(i).

  spune-mi deci că mă incluzi şi pe mine în program în acest final de săptămână, să îţi pot mulţumi personal pentru daruri :)

  şi mai spune-mi, cum treci peste o stare proastă perpetuă a omului care se presupune că ar trebui să îţi fie alături la bine şi la greu? o laşi să macereze, dacă să-l scoţi din saramură nu funcţionează? şi dacă asta e soluţia, câtă vreme?

  • Liz says:

   Voi fi acolo chiar doua sfarsituri de saptamana si cele 5 zile lucratoare dintre… deci timp este. Nu-ti pot promite insa acest sfarsit de saptamana care e dedicat oamenilor pentru care vizitez acel colt de tara… si pana nu-mi vindec dorul de ei nu fac nici un alt plan…

   Solutia pentru orice e comunicarea… Eu spunt tot cui trebuie s-auda. tot. Sun cea mai comunicativa la subiecte de interes comun. Si iubesc cei mai necomunicativi oameni in viata. :)

   De daruri, bucura-te! M-am bucurat si eu de bucuria ta. Asta e tot sensul darurilor.

   • Jules says:

    uau, sună promiţător!

    stai liniştită, eu nu încerc să mă impun, doar să mă infiltrez, iar soluţia mea rămân weekend-urile, în timpul săptămânii având programul cu care am fost procopsită… sunt sigură că o cale fi-va, în aşa fel încât să ne bucurăm cu toţii şi, de data aceasta, să comunicăm noi două mai cu haz decât prin privire furate deasupra berii.

    cât despre daruri, îţi sunt mai departe datoare, în urma comentariului cu sens. sper să fie gata în această perioadă în care avem şansa să ne şi vedem.

 4. Spuf says:

  Ochii vor dispera de placerea ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen + 19 =