Decembrie

Zile libere și colorate ca o instalație de brad. Îmi merge în sfârșit calculatorul. Leșinase subit luând cu el două partiții pline de poze și muzică. Am salvat cât am putut pe netbook. Acum respiră gol și merge repejor.
Crăciunul ăsta a fost și este ca o felie imensă de Tiramisu. Delicios. Și promițător ca o cutie mare de Toffifee. Călduros ca o eșarfă cărămizie cu paiete și soft ca o sticlă mare de Garrone Orange. Agitat ca un campionat de Wii și perfect ca un ceas frumos cu brățară de piele cu ținte. Alintat ca o pereche de cercei cu pisici albe și fin ca un parfum preferat. Prietenesc ca o carte despre cafea și cafele și funky ca o pereche de jambiere cu cănăfiori. Dulce ca o pungă de marshmallows roz și prăjite la lumânare și energizant ca o cafea tare și fierbinte.

Anul ăsta a fost ciudat. Sărbătorile astea mă vindecă. Vacanța asta am timp să mă cotrobăi bine. Și să fac liste cu ce mai poate fi salvat.

Am primit prea multe cadouri. Am dat prea puține. Lumea asta bună și frumoasă m-a acceptat și îmbrățișat, m-a mângâiat, complimentat și plimbat, m-a urat și colindat și mi-a zâmbit cald.

Mulțumesc, decembrie.

6 comments on “Decembrie

  1. Patricia says:

    E o adevarata placere sa-ti citesc posturile in timp ce sorb din cafeaua mea cu lapte :).
    Sarbatori fericite iti doresc si un an nou minunat pe toate planurile !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + four =