Descâlcire şi leac

 Mă simt epuizată fără motiv. Respir greu de parcă port pe umeri toate problemele lumii. 
   Simt fizic toamnă asta cum înaintează. Mă gândesc de două ori în ce zi suntem. Tresar nervos noaptea. Stoarsă, zdrobită, vlăguită. 
   Bateriile îmi bipăie cronic a moarte iminentă. Răceli ciudate îmi dau târcoale amestecate cu gânduri negre. 
   Remediul este simplu, ştiut şi sigur. Din milioane de încercări de vindecare ce par clişee repetate absurd unul singur poate da rezultate. Nu femei frumoase şi moi întinse leneş pe canapeaua mea roşie, nu seri târzii de una singură privind globul meu de hârtie, nu lapte cald sau paracetamol, nu pisic mare şi agitat de-a mea întoarcere acasă, nu carte plină de psihanaliză prea greu de urmărit în a mea stare, nu linişte, nu muzică.
 Privirea ta ce nu caută să mă înţeleagă ci doar m-acceptă, braţul tău cald ce-mi permite o-ncolacire timidă, aer parfumat respirat cu greu prin buzele mele lipite de gâtul tău, zâmbet calm ce pare să oprească timpul în loc şi-un te iubesc. Mai are rost să-ţi spun cât îmi lipseşti? 
This entry was posted in Coffee.

5 comments on “Descâlcire şi leac

 1. cristina says:

  Domnisoara Liz :), nu cred sa-ti fi zis ca ma regasesc intr-o parte din posturile tale. Mai ales in acesta. :) Foarte frumos scris, da-i bataie! Sa traiasca toti nebunii frumosi si visatorii cu ochii deschisi, pentru ca de ei depinde crearea lumii pe care si-o doresc.

 2. Liz says:

  Multumesc frumos, domnisoara cristina…

 3. dnk says:

  Si eu imi astept leacul. Si tot nu vrea sa apara.Refuza si se ascunde de ochii mei.Dar daca nu ar face-o…postarea asta ar prinde viata.

 4. ILANA says:

  ascult asta de cateva zile!…

 5. Liz says:

  dnk, de mult n-a mai prins viata leacul… si boala inainteaza de capul ei… macar e bine ca-i stim leacul fiecare…
  Ilana, stiu melodia… mi-ai dat musical mood in noaptea asta..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + 19 =