Despre cât de serioşi şi implicaţi sunt bloggerii gălăţeni (GĂLĂŢENI)

A trecut o oră jumătate de la momentul stabilit pentru frumoasă întâlnire a bloggerilor galateni. Noi, (cei 4), ne-am săturat de cafele şi bomboane de ciocolată şi probabil ne vom îndrepta spre alte îndeletniciri mai serioase decât a aştepta într-un bar să ne întâlnim cu nişte oameni care ne-au luat (ba bine că nu) în foarte serios!!! Bravo, Galaţi! Bravo blogosfera gălăţeană! Sunteţi foarte tari când e vorba de implicare, socializare offline sau măcar să vă ţineţi de cuvânt.  Vă mulţumesc pe această cale  pentru că ştiu că mulţumirile ajung la voi aşa cum au ajuns şi postările despre întâlnire şi poate o să le ignoraţi la fel de uşor. Sunt ferm convinsă că aveţi motive solide şi foarte serioase. De ce în Timişoara oamenii ăia se strâng cu zecile şi fac schimburi de cărţi, seri de jocuri, multe iniţiative. Bucureşti la fel. Arad deasemenea. Cluj. Şi nici nu mai e nevoie să continui. Noi locuim în Galaţi unde bloggerii ăia mulţi şi serioşi (haha) au alte treburi decât să se întâlnească cu alţi bloggeri.  

Mulţumesc Răzvan Cranganu, Puf, şi Jul.   
 Şi încă o dată bravo vouă, bloggeri gălăţeni!

This entry was posted in Blogl.

19 comments on “Despre cât de serioşi şi implicaţi sunt bloggerii gălăţeni (GĂLĂŢENI)

 1. andrilian says:

  Şi eu le-aş mulţumi… :)

 2. Liz says:

  Ironie? sau?

 3. Razvan C says:

  Si mai intreaba lumea de ce am renuntat sa mai scriu pentru .ro, sa ma mai implic in diferite chestii sociale and stuff…

  Pentru ca in proportie de 90% sunt inconjurat de cretini si idioti. Inca o dovada a fost si asta de acum cateva ore.

 4. dojo says:

  Inceputurile SUNT GRELE. Nici noi in TM nu am foat 50 la prima intalnire. Nu stiu sincer cati am fost, dar oricum destul de putini. Nu 4 sau 5, dar nu cu zecile oricum. Important este sa fie CONSECVENTA. Stabiliti un weekend pentru intalnire (la noi de obice e ultimnul dim fiecare luna, in mod normal duminica). Se anunta din timp si mort-copt se tine intalnirea. In cateva luni se va creea obisnuinta :)

  Nu dispera si nu va dezbinati inainte de a va uni :)

 5. Richie says:

  Cum zice si Dojo, nu disperati.. chiar daca eu stiu ca nu e un inceput pentru voi, aveti IBG-ul de ceva timp si intotdeauna m-am bucurat cand vedeam ca va intalneati.. Drept ii ca nici la noi nu mai e asa "atmosfera" festiva ca atunci cand eram peste 30 dar asta e, lucrurile sunt in permanenta schimbare. Unii vine, altii pleaca, altii se intorc etc.
  Pacat insa ca v-a stricat duminica.. dar chiar si asa voi astia putini, ramaneti uniti.. voi reprezentati un nucleu ;)

 6. dani says:

  Oana draga multumesc pentru mentionarea Aradului, insa aici nu se intampla mai nimic. Uneori suntm 5 la intalnirile noastre, alteori 4 strangem gunoaie din parcuri (din 49 de oameni care au confirmat) si tot asa. I-am inteles intodeauna si la fiecare intalnire/actiune am avut emotii la fel ca prima data!

  Succes voua!

 7. Liz says:

  Ibg-ul asta avea nr 13. Cam toate organizate de mine (vreo 7) strangeau 15 20 de oameni. Singura mea tristete era ca cei 20 nu erau la fel de activi online cat erau offline. Na, ca acum e exact invers!

 8. Ana says:

  Lizule drag, eu una am mai citit de IBG la tine însă nu m-am considerat vreodată blogăriţă… Am zis că ceea ce scriu eu este mărunt şi nesemnificativ. Astăzi chiar mi-aş fi dorit să beau o cafea bună împreună cu voi şi nu una de la automatul nostru, în faţa calculatorului. Îţi promit aici, în văzul lumii, că data viitoare te voi susţine şi te voi ajuta din toate puterile ca să iasă ceva după pofta inimii tale. Curaj!

 9. Kaos Moon says:

  au procedat corect : au blog tocmai pentru ca nu le place sa socializeze IRL; credeam ca ai o bruma de materie cenusie sub calota ca sa realizezi acest lucru simplu…

 10. Liz says:

  Ana, nu te scuza, de la tine aveam si mailul de raspuns…
  Kaos, i'm so supiiiid cateodata… des lately!

 11. ramses says:

  la capătul 5’ – o regiune cap (leader) cu următoarea secvenţă de nucleotide 5’ AGGAGG 3’ (complementară cu un hexamer de la capătul 3’ al ARNr de 16S din structura ribozomilor de la procariote cu rol de a favoriza translaţia)…

 12. Liz says:

  ramses, atunci am pasat telefonul ca sa nu mai aud! da stiu… invatai…

 13. docica says:

  pe mine stiu ca o sa ma ierti… ca eu am scuza cu bebe. :)) de fapt doctorul mi-a zis ca pot sa nasc in orice moment si sa stau linistita. da' io nu vreau…si mi-e ciuda ca abia pot cobori 3 etaje sa mai ies pana in cartier sa cumpar o paine (cica nu trebuie sa car nimic). las' ca ma revansez la vreo intalnire viitoare si vin cu tot cu bebe.

 14. ANM says:

  Poate am sa vin si eu o data.
  Nu stiu, m`as simti putin..putin ciudat zic eu. Nu cunosc pe nimeni si nici nu ma consider bloggerita in adv sens al cuvantului. Dar e frumoasa initiativa.

 15. andrilian says:

  @liz (cu întârziere): ironie, desigur.

 16. Lord D'If says:

  Stiu ca poate o sa-mi spui vre-o doua, dar imi asum eventualele reprosuri. Poate nu vin pentru ca le este teama ca nu vor fi luati in seama de nimeni, iar intre noi fie vorba, cei care vin de obicei nu sunt tocmai "sociabili" ci mai degraba "elitisti". Eu doar zic, in rest, sa-ti fie bine Oana! :)

 17. Liz says:

  Lord D'If, dreptate ai… am recunoscut ca suntem elitisti… si ne mandrim… pare rau daca te-ai simtit discriminat!

 18. Claudel says:

  liz, ai pus gresit cuvantul "clean" in titlul de la ibg, data viitoare nu mai face greseala asta si cu siguranta or sa vina mai multi :))
  pariu!

 19. Liz says:

  Claudel, in lumea ta poate se scrie altfel "clean", in lumea mea se scrie asa. Oricum asta ar fo motivul real al neimplicarii tale?? Faptul ca nu stii cum se scrie clean???? pariu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 3 =