Dizziness

(foto)

    Pentru un moment m-am lăsat dusă de val. Am zâmbit şi-am zis da. De dor. Apoi mi-am dat seama că greşesc. Există expresia tu mi-ai dat seama? O inventez în cazul ăsta. Nu vreau. Doar eu, e mult mai bine. Cine nu merită nu va mai primi. Nimic. Rece. Ca primul fulg topit pe gene. Ca gerul prin dresurile găurite. Ca jeanşii mei rupţi în genunchi. Ca “stop”. Ca “nu-mi mai pasă”. Ca “n-aţi ştiut să apreciaţi şi aţi pierdut”. “Ce nici nu ştiaţi că aveţi”. Ca “am altă treabă”. 
    Mult mai important ar fi să beau moccacino în aşteptarea ta, să-i fac milioane de brăţări lui G, să visez în culori, să am neaşteptata senzaţie de plimbat în picioarele goale prin iarbă verde când calc pe coadă pisica Pespi întinsă pe covorul pufos, să croşetez, să o privesc pe Hellen cum croşetează, să citesc scrisorile tale, să fac planuri de revelion departe, să desfac cutii pline cu pene fosforescente şi să mă bucur minute în şir doar privindu-le. Mult mai important ar fi să mă îndrăgostesc, să plâng, să sărut lung şi timid, să alerg prin zăpada îngheţată savurând adrenalina unei iminente căzături, să-mi cânţi în dreapta când conduc. Mult mai important ar fi să preţuiesc ce voi nu aţi ştiut să preţuiţi niciodată. Sinceritatea, prietenia şi dragostea.  
   
Motive vei găsi ca să-mi explici de ce. Doar că eu nu o să pot să mai ascult. O să fiu ocupată fiind sinceră doar cu mine. Măcar atât de-aţi şti să faceţi si voi. Cu voi.

5 comments on “Dizziness

 1. Alexiuss says:

  Of, Doamne! Copile, cat de frumos stii tu sa iti transpui sentimentele in cuvant si sa-l faci sa sune a muzica! Stii… spiritele alese n-ar trebui sa sufere!
  Hugs! >:D<

 2. Liz says:

  Alexiuss, nu-s nici un spirit ales, mereu ma-ngropi in complimente!! Si postul asta l-am scris calm, putin mai trista dar calma… nu-s foarte suparata doar ca mi-este ciuda ca trebuie sa ma retin acuma in fata oamenilor carora le cam dadeam tot in trecut… Si e oarecum trist sa realizezi ca nu mai merita sinceritate pentru ca nu ti-au intors-o. Si nu mai are rost sa compatimesc suferinte… meritate de ei ci doar sa ma bucur de fericirile mele. Doar ale mele. Hai imbratiseaza-ma si lasa complimentele!

 3. Iulia Mihai says:

  Ştii, uneori ar fi perfect dacă s-ar transpune uşor teoria în practică… Ne-ar scuti de multe sentimente în contradictoriu… şi cu siguranţă de foarte multă durere.

 4. Alexiuss says:

  Mno bun! Iete: >:D< Hug! Feel any better? :))
  Lasand gluma la o parte, nu complimentez pe nimeni in mod gratuit, o fac din inima, cu toata sinceritatea, pentru ca asa simt. La fel si cand sunt furios. Nu stiu sa scund ce simt :-??

 5. Anonymous says:

  dodge intrepid battery car accident at lake oswego review bust your windows out your car lyrics honda shadow front wheel vibration beaufort carolina mazda south

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × one =