Whirling or spinning in the snow

(tumblr)
Stare moralizatoare de pus ordine în idei. Îmi cumpăr spray de frişcă şi bomboane colorate pentru ornat. Cafeaua mea va arată altfel de sărbători. Şi tu?! Tu, taci şi-mbrăţişează-mă! 
 O perdea albastră de voal poate fi un lucru frumos de privit minute în şir. Chiar dacă e grămadă într-un colţ de cameră şi nicidecum atârnată în dreptul ferestrei mari. 
 I should try to write some posts in english. 
 Undeva în oraşul ăsta, pe o scenă improvizată sub două reflectoare mari, într-un bar necunoscut mie, Alex şi Dan vor concerta 3 seri la rând. Şi-oricum or să se supere pentru că eu zic despre muzica lor că este rock, şi mai spun că ei cântă la chitară electrică şi tobe. Şi vor mai spune că e un mod neprofesionist de a descrie instrumentele lor. Aceasta nu e o reclamă pentru că oricum nu v-am zis unde. E doar un gând care mă bucură pe mine şi mă face mândră că-i cunosc şi că sunt invitată. 
 Pe acelaşi sitem şi din acelaşi registru tu, taci, mă şi sărută-mă! 

This entry was posted in Coffee.

5 comments on “Whirling or spinning in the snow

 1. Monica says:

  Cafea cu bomboane? ;))

 2. Liz says:

  Daaa, cipcip dinalea mici de ornat torturi sau prajituri… si sunt si de ciocolata … maro… ca niste fulgi mici presarati pe un strop de frisca alba pufait pe cafea… hai maaa ca e bunaaa…

 3. Iulia Mihai says:

  Dacă bomboanele sunt After8, super :D

 4. Liz says:

  Iulia, nu-mi spune … after8 sunt mints nu? Pot sa le urasc?… nu pot manca ciocolata cu menta.. nu, astea nu merg la mine… daca sunt fondante sau orice altceva… jeleu acoperit de ciocolata se accepta… dar nu mints.. :)

 5. Monica says:

  Sunt delicioase After8 si ma bucur ca nici ai mei nu sunt fani. Pot sa le cumpar si sa le las pe unde apuc, fara teama ca raman fara ele :)
  Cipcip imi amintesc de copilarie, dar in cafea nu le-as pune ;))
  Bomboanele de ciocolata, insa, merg foarte bine. Depinde si de care sunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 11 =