Enable cookies

După multe întrebări curioase şi ajutor tremurat cu gust de lapte ne-a ieşit cea mai bună prăjitură posibilă. 
 Liniştea mea din siguranţa că mă iubeşti, e calmă şi relaxantă. Ca spuma prăjiturii de aseară, presărată cu fulgi de ciocolată şi aromată. Fiecare senzaţie e caldă ca blatul pufos cu multă cacao, de-abia scos din cuptor. Tu, ca un pahar de lapte şi o brânzoaică pudrată cu zahăr. Câteodată entuziasmat ca un pahar de bere şi ronţăind seminţe, altădată cald şi cu gust de unt de la floricelele din bol. Mai mereu înfometat şi cu pofte. Vin alb cu apă minerală şi Milka Noissette. Negrese şi un joc de cărţi sau saratele din aluat franţuzesc şi o seară cu stand up comedy. Câteodată exagerat de dulce de la multe clătite cu Finetti. Altădată pierdut în chestii importante cu gust de friganele fierbinţi cu dulceaţă de vişine.  
 — 
 Ai încercat să mă întrebi cum e. Dacă e dor sau dacă doare. Sau cât m-a afectat discuţia. Dar n-ai ştiut exact să formulezi şi ai tăcut. M-ai vindecat cu un sărut şi-un tort. 
 — 
 Trufe. Neapărat, trufe! 

This entry was posted in Coffee.

5 comments on “Enable cookies

 1. 29decembrie says:

  cred ca…
  mi s-a facut foame.

 2. CUVINTE RATACITE says:

  superba poza ;) unde ai gasit-o?

 3. Retete Culinare says:

  Nu-ti pot trimite trufe… Nici poze cu trufe n-am… Am in schimb retete pentru trufe, iar daca te decizi sa le urmezi, pastreaza-ne si noua.

 4. Liz says:

  :) Fotografia e de pe tumblr… e prima la care n-am dat link… toate fotografiile le iau de pe tumblr.
  Trufe… chiar as incerca sa fac trufe desi par greu tare de facut..
  Iar reteta aia la trufe de ciocolata amaruie cu miere… vaaaaaiii… deci par delicioase…

 5. Am si eu o reteta foarte buna de trufe, cu pulbere de iarba de grau. Este ceva mai desebit, dar foarte gustos. Daca va intereseaza, pot sa va trimit :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + 14 =