Gara de Nord

Va scriu dintr-o sala de asteptare infecta in care eu am realizat ca nu mai am ce astepta. Si cel mai rau imi pare ca de acum incolo am sa ascociez Bucurestiul cu sentimentul asta rau pe care-l am acum. Si-am sa-l urasc.

O cronica urata, o minivacanta ratata, un loc II la ITFest, dezamagiri cat nu pot cara inapoi acasa, lacrimi cat sa umple toate metrourile cu care m-am plimbat si un sentiment negru ca directia pe care n-o zaresc defel. 
Un rapid o sa-mi tacane in urechi 3 ore jumate, o durere o sa creasca exponential si o distanta se va micsora aiurea si nedorit. Nu vreau nimic. Nu cer nimic. Sfarsitul lui noiembrie.

7 comments on “Gara de Nord

 1. Monica says:

  Nu e chiar sfarsitul lui noiembrie inca. Mai sunt 2 zile in care se pot intampla lucruri frumoase.
  Vorbi optimismul din mine :)

 2. Alexiuss says:

  Fruntea sus!

 3. Mihaela ( Catwoman) says:

  Eu iubesc pe cineva care e departe, avem o relatie la distanta. In consecinta, iubesc si urasc in acelasi timp o multime de gari, autogari si chiar aeroporturi. Le iubesc la fiecare sosire, le urasc la fiecare plecare… Si totusi, fara ele, n-as ajunge la ea:)

 4. Concurs copiat.ro says:

  Super concurs. Esti invitat si tu sa participi. Te asteptam cu un email de confirmare.

 5. Liz says:

  Monica, ai avut dreptate… am zambit citind cuvintele tale si-apoi totul s-a schimbat…
  Alexiuss, gata… fruntea sus…
  Mihaela, eu nu prea sunt facuta pentru relatii la distanta… nu pot iubi la distanta… eu iubesc acum aici si langa mine si-apoi daca omul pe care-l iubesc pleaca am sa plec dupa el. Nu cred ca as rezista altfel… Mi-ar fi imposibil de greu…

 6. Mihaela ( Catwoman) says:

  Pai greu e, spun drept :) dar e si minunat de neasemuit de frumos si daca ea e EA, cine sunt eu sa ma opun?:) asa a fost sa fie, viata nu te prea intreaba:) si eu as vrea sa plec si ea ar vrea, pana acum, nu ne-a iesit… si da, nu pare perfect sa fii departe, dar e iubire :) Iar iubirea nu e perfecta decat cand o vezi dinauntru :)

 7. Liz says:

  Foarte adevarat, viata nu te intreaba… doar ca niciodata n-am crezut in iubiri imposibile, in te iubesc dar nu putem fi impreuna… eu pentru ea, EA, as pleca … Mihaela, nu ma intelege gresit, nu te judec… e dragoste… e clar ca distanta e privita temporar, ca exista planuri despre "cand vom fi impreuna" dar e prea greu… si eu … eu ma sperii de greu si neg partile astea… decat sa-mi spuna nu-i asa ca rezisti doi ani fara mine… mai bine-i spun… nu-i asa ca merg cu tine :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 18 =