Hangover

(tumblr)
      I know that you believe you understand what you think I said, but I’m not sure you realize that what you heard is not what I meant.

     Pahare mari prea multe de bere rece şi discuţii despre a patra dimensiune. Mă depăşeau argumentele. Shoturi de Jager dulce, deşi neţinute la -20 de grade ce pare a fi modul perfect de consumat, erau date peste cap instant. Obositoare experienţă dar, da, o băută reuşită. Foarte. A avut tot ce i-a trebuit. Priviri sclipitoare şi pleoape prea grele, zâmbete somnoroase sau îngrijorate, dispariţii misterioase, savarine cu multă frişcă şi alune în pungi imense. 
      Am şi tăcut, am şi vorbit. Am şi râs, am şi stat serioasă. Am cunoscut oameni ce credeam că nu există şi am revăzut oameni ce credeam că mi-am imaginat că există. 
     Hangover. ‘Vreau să găsesc o tipă care scrie ca tine… here I am..?!… dar să fie a mea a mea!!! Îţi cam tremură genunchi când un bărbat fain ţi-o spune aşa direct şi frumos la 10 centimetri de tine.  
     That awkward moment when you have the guts to discuss serios stuff with someone but you’re too drunk to do it. Hmm, sper să fi trecut momentul. Oare cat timp mai am dreptul să stau neutră? Presimt razboaie. Intre timp am să dorm.
      A guy comes into a bar. No, wait… it was a horse. So, a guy comes into a horse…

19 comments on “Hangover

 1. Lady*izuH says:

  Cata agitatie si emotie :D

 2. Nymphetamine says:

  fain, fain :D

 3. Liz says:

  :) Vai… sa stiti ca e fain, e agitatie, e si emotie dar e groaznic de obositor… bine ca zile dinastea de nastere is doar o data pe an :D:D

 4. Torden says:

  …la 30 de cm :P
  :)

 5. Liz says:

  mna… exagerari de-amorul artei… am mai spus… auzi, 30!? ntz ntz Suna mai bine 30 cm? No bine, 30 fie.

 6. Torden says:

  :)))) sa nu-mi spui ca te-ai suparat :))) :P

 7. Liz says:

  poate m-alint sau poate sunt foarte sensibila si m-am suparat… sau poate erau mai mult de 30cm… cine stie cine stie… doar cine a fost acolo…

 8. Torden says:

  … :)… nu distanta era importanta, important e ca ai ascultat ce am spus :)
  O zi frumoasa in continuare, Liz :)

 9. Lord D'If says:

  Daca nu ti-ai pierdut portofelul, buletinul si telefonul mobil si nu ai uitat cum ai ajuns acasa nu prea e o bauta reusita:)).

  La multi ani si la mai multe :) Acusica mai vine una:P

 10. Liz says:

  Lord D'If, am eu un prieten care a patit exact asa… :D:D
  Mai e pana martea viitoare…

 11. Iulia Kelt says:

  Unii oameni chiar nu există, să știi :D

 12. Ocup un loc imaginar says:

  Vreau si eu discutii despre a patra dimensiune, cu un super super erou asezat la 30 de cm de mine :D

 13. florin says:

  30 de cm erau masurati in dimensiunea 4?:)

 14. Richie says:

  10-30.. prea aproape cand nu esti "a lui". numa' zic.
  altfel.. vreau si eu o tipa dinasta. se gasesc pe breslo :p? presupun ca se fac manual.

  f misto si amuzant articolul, mi-a picat bine dimineata asta.

 15. Liz says:

  Iulia, sunt oameni care exista doar in mintea noastra… stiu… thank you… printre altele…
  Ocup un loc imaginar, rezumatul tau e genial :D Dintotdeauna am recunosut ca mi-ar placea sa imi vina cuvintele cum iti vin tie…

 16. Liz says:

  Florin, o daaa… si daca imi aduc aminte bine din discutie, in bidimensional vedeai doar cercuri din paharul de bere, doar felii din omul de langa tine… si am mai auzit eu cate ceva dar n-am mai inteles…
  Deja cand s-a ajuns la a patra dimensiune erau mult prea multe recipiente goale pe masa care distrageau atentia… masurarea distantei se facea in lumina discutiilor grele dar complimentul a fost primit intr-o alta dimensiune a serii… a patra sa spunem…
  Richie, la aceeasi masa 10 cm e mult… in 30 cm incape ori masuta ori inca un om intre… realitatea a fost undeva cam la jumatate de metru… ca sa nu mai existe dubii … de ce analizam distanta propriuzisa sau daca era acceptabila in conditiile complimentului si de ce nu analizam faptul ca eu am relatatdistanta ca fiind mai mica, altii ca fiind foarte aproape de realitate… astea is mai interpretabile decat conditia complimentului oooof… zic si eu…

 17. florin says:

  :)) daca provoci un inginer nu scapi fara explicatii:))
  un univers 2D e un plan, si fiintele care ar trai acolo ar vedea doar ce e in plan..daca un corp 3D trece prin acel univers plan, ceea ce ar putea vedea populatia 2D ar fi partea din corpul 3D care se gaseste in plan..pentru acele fiinte viata ar fi uimitoare pentru ca le-ar aparea tot timpul forme noi rezultate din intilnirile din plan si diverse corpuri/fiinte 3D..
  sint foarte multe de zis aici, ca de ex si noi traim intr-un univers 4D adica 3D spatiu si 1D timpul..
  ca sa intelegem 4D spatiu pur e greu, pentru ca orice corp isi mareste de mai multe ori numarul de laturi si fete..
  Riemann avea studii matematice despre o geometrie a unor spatii n dimensionale "liniare".
  mai sint si geometrii neeuclidiene, in care dreptele paralele se intersecteaza inainte de infinit..sint multe..lumea e foartefoartefoarte complicata:))

 18. Liz says:

  Florin!!!! Trebuia sa te fi aflat acolo! Exact genul asta de argumente s-au facut auzite marti noapte in dicutia dintre un biochimist nutritionist si un informatician pasionat de medicina… deci nici un inginer dar argumente tehnice curgeau valuri valuri precum berea … :)

 19. florin says:

  de la bere imi vin idei bune. daca eram acolo puneam de o mica conferintza:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 2 =