haş te te pe două puncte sleş sleş


After IBG cu fotografii, zdrăngănit de chitări, dansuri în sincron şi voie bună…
Prin comparaţie cu întâlnirea de data trecută care fu booooring la o masă de restaurant, iată că de această dată bloggerii au ştiut să dea din ei mai mult decât era de aşteptat. Astfel au transformat această întâlnire, pe rând, în SDC sub îndrumarea Rrimunei binenteles vorbind despre cărţi citite şi recomandate, despre lansare epică de carte şi cărţi proaste, apoi în blogmeet oficial vorbindu-se de la tribună despre trafic, publicări, manipulare şi edituri şi-apoi în folk-rock party cântându-se la chitări şi microfoane, stând pe jos sau dansând în sincron.
Faze geniale şi de menţionat au fost tricoul lui Cosmin cu link la un blog ce nimeni nu ştia că este al lui, părul Verei, zâmbetul, tatuajul şi inteligenţa lui Andu, vocea lui Şobo (Laurenţiu), veselia şi adorabilitatea Mirunei şi rochiţa Simonei spre deliciul celorlalţi prezenţi şi-anume: Liz, Pufi, Cipi, Dragoş, Daiana, Iru, Dudu, Bianca şi Cip. Cei nementionati sper să îmi accepte scuzele, dacă nuu… dau vina pe Reds (‘s’ e pentru plural!)
Deşi locaţia mi se părea puţin cam trandy pentru gusturile noastre s-a dovedit a fi excelentă. CLUB FASHION cu tot cu proprietari s-a dovedit a fi un loc frumos şi primitor care ne-a dat intimitate să ne desfăşurăm, răcoare chiar dacă ne aglomerăm, microfoane şi asistenţă tehnică şi invitaţii la bikini party :) E locul perfect pentru organizat orice gen de party. Dacă ne dorim să ne mai primească în aceleaşi condiţii şi fără restricţii o să zâmbim frumos şi o să ne gândim să facem consumaţie măcar cât făceam în alte părţi când mergeam (!!) şi nu aveam confortul nici la jumătate de-aici. Zâmbete misterioase, freze ciudate, doruri mari şi impresii de sabotaj au făcut această întâlnire frumoasă din punctul meu de vedere. Păcat că nu vin mai mulţi bloggeri gălăţeni să ne cunoască şi să-i cunoaştem. V-am zis că facem BlogParty cu bere, animatoare şi tot ce trebuie?? Facem! Poate atunci!

Au mai scris despre: ah, deocamdata doar Andu

This entry was posted in Blogl.

17 comments on “haş te te pe două puncte sleş sleş

 1. dani says:

  uite un Lizx pe acolo :)

 2. dani says:

  Adica Liz doream sa zic :P

 3. Liz says:

  Normal ca era un Liz acolo… si nu orice Liz ci ‘za’ Liz sau Lizul, mai exact! Zambitoare dupa doua Reds, mandra de al meu tricou Stone Sour, intr-o companie extraordinara si imbracata la fel ca Puf! Eu!

 4. Anonymous says:

  super pozele….se vede k v-ati distrat…:P

 5. Vyy says:

  hehe…am dat idei de titlu!

 6. Liz says:

  Veeeraaa…. acum a ajuns foaia la mine odata cu venirea Pufului de la scoala… nu am luat ideea de la tinee!!!!! e coincidenta… sa intrebi… eu am publicat dimineata si foia cu prezenta mi-a parvenit acum… nu intelegeam de ce zici ca am luat ideea… ce tare!

 7. rrimuna says:

  hai că fu fain :D

 8. Dragos says:

  Genial :P

 9. Chris says:

  Daca faceti BlogParty poate vin si eu.

 10. bee says:

  sustin!

 11. Claudel says:

  ce jargoane mi au tras pe spinare am sughitat toata ziulica zau, trist ca n am ajuns eram pe la banci rupeam niste servare si na!sambata s au gasit aia de alaturi sa ma sune tocmai pe mine, am mai iesit de acolo luni dim, poate ajung la urmatoarea gaseala daca nu intervine vreo boala cronica sau alte complicatii irresponsabile
  ps; plomit ca la plecare am sa mi iau tlicou cu tine doar ca sa ma tii minte
  liz superba ca de obicei

 12. undoo says:

  Da fu super! vreau si eu pozele :D
  plz ia idul meu de la dragos, ca vreau sa scriu si eu despre asta :D

 13. Liz says:

  rrimuna, fu efort comun pt distractie totala… multumesc!
  Dragos, indeed!
  Chris, hai si la blogmeet-uri… e la fel de fun… de fapt ai fost la primul (#7 vreo 30 de secunde)
  Bee, haaaai! Cu tricoul tau galben cu tot!
  Claudel, nu esti primul care vrea tricou cu mine… :D Multumesc de complimente…
  Undoo, multumim… ai starnit revolutie… luni sunau telefoanele si buzzurile … toata lumea vroia linkul spre blogul tau! Iata ca ai facut senzatie!

 14. undoo says:

  :">
  masimt onorat:)sper sa nu dezamagsc acum :)

 15. ILANA says:

  ce taare! Vreau si eu Galati, am o matusa acolo. de cand zic ca vin s-o vad… a si imbatranit saraca!

 16. Flo says:

  Eu is un pic socata de pozele-astea, ca-l stiu pe Laurentiu de la mine de la scoala, si el, la scoala, nu-i asa cum arata in poze si… is debusolata. Sentiment din ala nu neaparat placut de “baaaa, mica-i lumea.”.

  Tu, imi cer scuze ca ma bag prin toate postarile pamantului, vechi de ani, in care ii vorba de oameni pe care nu-i cunosc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 10 =