I crawl up inside for protection.

Examen la engleză amestecat cu musical mood. Ochii tăi mă încălzesc din orice poziţie. Mă scutur violent la cuvinte vulgare. Dai stare blanda de protector. Zâmbesc la mâna ta care-mi primeşte sărutul în palmă. Uit ce gândesc când îmi răsufli cald pe gât. Dor de un film plângăcios. Lipsa unei femei ce-o-mbratisam moale şi cald. Rock mult azi vreau. Atât.

Singurătatea şi suferinţa declarată atrag. Ironie şi doze mari de nihil dau mistere şi nevoia de a le dezlega. Stări de bine impuse şi povestite dau dependenţă de citit. Şi invidiat.

Nu am o viaţă perfectă. Nici pe departe. Nu am prieteni perfecţi. Nici atât. Oricând mă pot trăda cum unii au făcut-o. Oricând mă pot răni şi s-a văzut. Oricând mă pot dezamăgi şi nu am nici o îndoială. Dar nu am să trăiesc cu gândul că mă paşte o nenorocire, nu am să trăiesc cu gândul la defectele mele sau ale lor, nu am să analizez răutatea şi atacurile înconjurătoare şi nici nu am să las neîncrederea nefondata în gândurile mele. Am să mă bucur de zâmbetele lor şi-am să cred fiecare idee, declaraţie şi compliment. Am să îi cred ideali până la proba contrarie pe care nu o caut. O vor arăta singuri dacă e cazul.

Ştiu să recunosc atunci când greşesc şi plâng des după oameni. Mi-e ciudă. Regrete am şi mi le contorizez.
Rele din viaţă mi se întâmplă. Ar trebui să fac depresii că anul trecut îmi permiteam orice şi-acum, financiar, sunt falimentară? Ar trebui să fac depresii că am predat un leasing ce mă făcea atât de mândră doi ani cât l-am considerat cea mai mare realizare de când am firmă. Să se îngrijoreze alţii de criză. Un frape rece întotdeauna o să-mi permit să-mpart cu tine. Câteva zile-n cort la mare nu-s irealizabile material. Viaţa e atât de uşoară când realizezi că iubirea e cea mai importantă.
Musical mood…

Stone Sour – Through Glass
Asculta mai multe audio Muzica

This entry was posted in Coffee.

10 comments on “I crawl up inside for protection.

 1. 5zambete says:

  nici nu te inchipuiam altfel. liz pe care o iubim noi, nu e materialista, invidioasa, rea. nu o sa-si tradeze niciodata prietenii si o sa astepte mereu iubirea.
  >:D< de-aia-mi esti draga.

 2. aladin says:

  Cred,ca nimeni nu are o viata perfecta si problemele financiare care au venit intr-un moment frumos din viata mea,culmea doi ani am si eu decand cu firma…dar din pacate unii nu realizeaza ca iubirea este cea mai importanta,te hartuiesc ca au nevoie de bani,"trebuie sa faci ceva"sa pot merge mai departe,cica sunt realisti si stiu ce vor de la viata,banul este cel mai important si nu mai vad ce AU AVUT langa ei.Stii Liz,adevarata fata a oamenilor in momentele astea se vede…

 3. Liz says:

  5zambete, esti atat (poate prea)bine intentionata si dulce in complimente… multumesc… mi te imaginez zambind larg…
  aladin, ei habar nu au ca atunci cand esti multumit si fericit sentimental iti iese tot ce iti propui profesional si ca nici o decizie profesionala in detrimentul inimii nu-i realizabila… ciudat …
  Si da, adevarata fata a oamenilor in momentele astea se vede…

 4. Razvan says:

  Nu vreau sa-ti tai aripile, dar practica spune altceva :) . uite indraznesc sa-ti fac o recomandare :) . Incearca sa citesti asta "The 48 Laws of Power ", daca deja nu ai citi-o .

 5. Liz says:

  Razvan, daca as vrea putere probabil ar trebui sa urmez legile:
  Law 2 Never put too Much Trust in Friends, Learn how to use Enemies! prima parte n-as putea sa o respect in veci… sunt o naiva.. 3, 4 si 5 in schimb imi placura… se-aplica… mi-a placut si 8 cum suna :D… 9 cam scartaie la mine ca am un dar in a ma contrazice si a castiga debate-urile ca mai apoi sa astept faptele sa vorbeasca, 14, 15 nuuuu pe cand 16 da….
  Re-Create Yourself suna fantastic de bine!
  46 can not help it … hihihi si assume formlessness e ciudata! Multumesc, Razvan, cred ca ma oblig singura la a fi pe jumatate puternica…clar mai am nevoie de o jumatate… :)

 6. 5zambete says:

  marea stie cine o iubeste si cine nu; ea ii asteapta pe cei ce o vor. deci tu esti pe lista, trebuie sa fugi incoace macar o zi, sa iti speli sufletul. si eu te astept, la o vata de zahar si o limonada >:D<

 7. ramses says:

  iremediabila… crancen iremediabila…

 8. Boddah says:

  bine doar că iubirea nu se cumpără.
  sau implică atât de multe lucruri(spiritual vorbind) că numai unii oameni o găsesc şi se bucură de ea la adevărata valoare.şi se pare că tu ai găsit-o şi de aceea emani atâta poftă de viaţă!

 9. Daianara says:

  "Viaţa e atât de uşoară când realizezi că iubirea e cea mai importantă."
  That really moved me. E superb sa ajungi sa realizezi asta (1) si apoi sa ajungi sa gasesti pe altii care au ajuns la aceiasi concluzie (2). Would I leave comfort and live in a one room apartment, with bare walls and naked floors, eating roots? Yes, for the right person I would. :)

 10. Liz says:

  5zambete, sunt pe drum… si nu scapi de limonada… :)
  ramses, epic al tau compliment…
  boddah, poate pentru ca dau foarte multa… o gasesc si ma gaseste…
  Daianara, principiul meu a luat o forma putin mai comunista: sa impartim o eugenie pe-o banca-n parc… deja o camera e ideal pentru o iubire impartasita … frumos spus… multumesc pentru ganduri completate…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + 17 =