I find you fascinating

 Iowa dă stare de priviri vulgare. Dau zâmbete pe ochi frumoşi. Muşc blând din fruct de kiwi dulce. Dansez turbat. Mâine voi fi rea.  Relax… it’s over, you can never leave! Respiri prea greu. Clipeşti cu subanteles. Excese de putere. Atingerea e apăsare, sărutul, supt şi te iubesc-ul, ţipat. Priveşti de jos în sus şi-aştepţi să pun un lacăt, să trag obloanele şi să înnebunesc. Eşti frumoasă… Ştiu.

9 comments on “I find you fascinating

 1. keltoighost says:

  Cică la un compliment nu trebuie să spui niciodată mulţumesc, dar uite că poţi spune ŞTIU :)
  Nice.

 2. Liz says:

  Depinde… mi se spune scrii frumos si raspund multumesc intotdeauna… cand mi se spune ai zambet frumos sau … nu stiu… ochi frumosi… spun la fel multumesc… dar la esti frumoasa intotdeauna am raspuns stiu. Nu pentru ca stiu. Cred ca e un fel de a diminua complimentul, e un altfel de anulare sau respingere chiar daca nu e un stiu ironic, ci calm si scurt.

 3. Boddah says:

  faină partea cu Ştiu.
  mi-a făcut seara.chiar am ce învăţa de la tine:).
  mă-ntreb cât o să îmi ia să spun şi eu Ştiu.probabil o eternitate.

 4. Anya says:

  De cate ori mi se spunea "esti frumoasa" spuneam "stiu", si nu pentru ca stiam, ci pentru ca emana o oarecare incredere in mine, si asa cum ai zis si tu este un fel de a diminua complimentul.
  Acum, la aceeasi replica nu mai spun stiu.. spun "cel putin".
  Si…scrii frumos tare.M-am apucat sa iti citesc toate postarile. De multe ori le citesc dimineata iar in drum spre facultate ma gandesc la gandurile tare din ziua respectiva. De multe ori ai dreptate :)

 5. 5zambete says:

  ai o leapsa pe blogul meu :D

 6. Liz says:

  Boddah, e cum am spus… e un fel de stop… daca zici da, sunt e parca deplasat, daca zici nu, nu sunt… e ca si cum te alinti si cauti complimente in continuare. daca zici stiu e confirmarea de primire a complimentului si atat. Si-un pic de alintare :)
  Anya, multumesc… scriu ceea ce gandesc sau simt in zilele alea si ma bucura gandul ca cineva se regaseste si fiind un compliment am sa raspund multumesc :) Si tu scrii frumos!

 7. Liz says:

  5zambete, o vazusem dar incercam sa o evit … :)

 8. evergreen says:

  şi eu muşc, dar cu poftă dintr-un kiwi… ridic obloanele.

 9. Flo says:

  Cu gandul la tine am sa incep sa ascult Slipknot. Poate nu stii, dar pana acum nu puteam. Altfel… Ay, ay, ay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 2 =