…we are the ones that want to play…

 (foto)
 Parcă plouă cu dorinţa de a te săruta continuu. Bizar. Obraji reci şi salivă fierbinte. Eşarfă mov şi unghii ciocolatii. 
 
 Brăţările Lizului zâmbesc necontrolat la mâinile celor ce le-au cumpărat şi promis să le iubească. Şase dintre ele. Vă mulţumesc. Ca să răspund cuiva la întrebare: nu, nu e o afacere. N-aş putea niciodată să mă extind, ăsta e ritmul în care pot să le creez, ăsta e ritmul în care pot să vi le pun la dispoziţie sau să le prezint la târg. Făcutul brăţărilor şi adunatul complimentelor sunt plăceri nu afaceri. 
 
 Opreşte-mă brusc în mijlocul străzii plouate, aşează-mi gulerul jachetei şi masează-mi mâinile ocrotitor în timp ce eu privesc pierdută şuviţele ude de păr ce-ţi atârnă în ochi.  
 
 Ceai cald şi matematică. Şi-apoi, să fim serioşi, asta nu-i vreme de struguri.


Asculta mai multe audio Muzica

5 comments on “…we are the ones that want to play…

 1. IfeelSoDifferent says:

  Impartim ceaiul in dimineata aceasta, iar tu esti o clar vazatoare pentru ca ai ghicit ca nu beau niciodata ceaiul indulcit. Te servesc cu niste Tantum verde si servetele cu personaje din Disney.

 2. Camelia Bucur says:

  de al mine ai o leapsa poofy:)

 3. Liz says:

  Ifeelsodiff, mi s-au mai pus pe seama puteri iesite din comun… tantum refuz rosind dar servetele te rog pastreaza-mi pentru ca eu … fac colectie… pe cuvant.
  Cami, iti multumesc si pentru premiu si pentru Leapsa. O sa incerc s-o onorez…

 4. Pisică movică says:

  De când mă recomand drept pisică movică am o poftă nesăbuită de a comenta pe blogul lizului.
  La mine azi a fost zi însorită, nu ploioasă ca la voi. Cu întâlniri întâmplătoare cu prieteni vechi, cu zâmbete și săruturi pe străzi. Și cum dimineață nu am băut cafea din motive obiective (somn prin vecini) m-am gândit toată ziua la cafelele cu tine.
  Mi-am luat o fustă fățarnică, care devine după facultăți (mai scurtă și mai lungă)

 5. Liz says:

  Pisica, azi am fost movica. Ca sa vezi! Fotoliul, cafeaua si eu te asteptam. Visam ca o sa-mi pun o fusta lunga si o sa ma plimbi prin Bucuresti de mana. Curand. Si-apoi, cine se opreste sa te sarute pe tine o sa trebuiasca sa ma sarute si pe mine. Si invers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten − three =