I’m starting to question my tendency to doubt myself

Bine aţi venit pe lizu.ro

Starea închisă şi de umeri grei pe care o am o să mă ajute cumva să intru în ritmul obişnuit de a posta pe blog. Cumva pe blogspot postam din reflex toate stările şi gândurile mele şi nu vreau ca acest lucru să se schimbe pentru că cei ce m-au citit atâţia ani de aceea probabil au continuat să revină pe al meu blog frustrat. Doar că acesta mi se pare aşa elegant şi nou nouţ şi mi-e frică să nu-l stric cumva cu angoasele mele.

Încet încet am să-l fac acasă. Am să public în ferestrele lui prea albe poveşti de dor şi cu pisici negre, poveşti de dragoste sau sclipiri de neîmplinire, poveşti de călătorii visate sau avute, un plan sau o idee idioată, un zâmbet cretin sau o senzaţie dată de-un om frumos, o muzică dintr-o obsesie sau un film văzut după miezul nopţii. Şi-atunci o să îl simt eu. Atunci o să-l iubesc. M-am pierdut prea mult în tutoriale de cod şi widgets şi am uitat că lizu.ro e eu dacă scriu în el.

Sunt nedormită de la un coşmar ce-mi tăie răsuflarea de câteva zile. Sunt fără energie de la o grijă ce mi-o consumă pe toată, sunt puţin pesimistă pentru că s-au adunat prea multe. Dar e o vineri abia începută, e un sfârşit de săptămână în care aştept şi eu ploaia aia de vesteşte toamna şi care la unii a ajuns deja şi vine o dupamiaza în care o să mă plimbi şi-o să-mi spui că va fi bine, o să-mi cumperi shaorma picantă şi-o să râzi de îngrijorarea mea.

Cele mai bune bomboane de ciocolată încă sunt pe biroul meu, cea mai frumoasă brăţară lucrată e la mâna mea, cei mai frumoşi cercei cu pisici negre îi port la urechi şi cea mai frumoasă bluză cărămizie cu cea mai frumoasă eşarfa patată de mov aşteaptă o seară racoroasă. Mi-e dor să presimt că toamna mea e pe cale să se întâmple.

14 comments on “I’m starting to question my tendency to doubt myself

 1. Spuf says:

  Si urmeaza si un targ frumos cu cele mai frumoase bratari.

 2. Endarea. says:

  Plouuuă, prima ploaie de toamnă,
  din nou stropii cad rar și dispaaaar,
  ca și un noooor, sau ca un dor trecător.

 3. Liz says:

  la mine e intunecat, ziua de munca nu se mai termina odata si wp-ul ma chinuie groaznic… :(

 4. mab says:

  Nu uita de letopiset, horoscop, Sodoma si Gomora :)

 5. Torden says:

  bine te-am gasit, Liz :)

 6. Torden says:

  … o cafea :)… n-am voie alcool zilele astea… a dracu de dantura…

 7. Inache says:

  a plouat puțin. da’ a fost o a doua zi de toamnă foarte faină…:)

 8. October Cat says:

  Lasă că ai să te obișnuiești, pe cuvânt :) Și mie mi-a venit greu, dar acum I am kinda in love cu noua căsuță. :) Găsești o temă să te reprezinte, et voila, everything done. :)
  Gândurile, poveștile și visele (chiar și visurile) se pot exprima oriunde, atât timp cât are cine să le simtă.

  • Liz says:

   Chiar e greu… ma chinui sa inteleg fiecare setare in parte, ma chinui si incapatanez sa inteleg eu de ce asa si nu asa… imi scot peri albi problemele neprevazute, avatare care dispar, subscriberi, chestii… dar ii dau eu de capat.. :D Pana atunci va multumesc ca veniti dupa mine si pentru mine…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × two =