Impresii lungi si mulţumiri tuturor!

Aveam un prieten cu ceva ani în urmă care atunci când apărea undeva, fiind şi scump la vedere de felul lui, avea o vorbă dramatică şi rostită tare: Bună ziua, m-am tuns!. O spunea în loc de salut, când se etala la jocuri de remi, când ne bătea la poker sau când făcea canastă, când se întorcea de la toaletă sau când reuşea ceva ce îşi propusese. Culmea am reţinut tonul folosit de el dar îmi amintesc frază numai când de-abia m-am tuns şi-atunci nu are nici un farmec. Bună ziua, m-am tuns! Pe bune!
Ieri fu IBG. Şi cum spunea Rrimuna, nimic pasional. Doar o masă mare cu aproape 16 oameni. Oricum cel mai aglomerat blogmeet. Acuma rămâne de discutat locaţia. Tulipe Noire e frumoasă tare pentru doi oameni ce nu au ce face într-o după-amiază de duminică şi se pot relaxa întinşi (la propriu) pe canapele, cu un laptop pe masă şi un cocktail numit Love Potion (ceea ce am şi făcut până a apărut lumea). Dar pentru 16 oameni deja e mai ciudat. Deocamdată rămânem la opinia că fu frumos. Nu s-a exprimat decât Rrimuna deci nu avem de unde să ştim dacă plăcu sau nu.
Deşi promisesem să nu vorbim despre bloguri, trafic şi alte alea unii nu s-au putut abţine şi ne-am bucurat că zoso a fost detronat de cabral, că traficul pe vreme de criză s-a dublat, că Miruna a ocupat un loc important la un concurs de limbă şi literatură franceză, că Dina stă o săptămâna întreagă la Craiova la o olimpiadă (filosofie) la care degeaba se mai deplasează având în vedere că va luă locul I oricum, am ascultat Nothing else matters într-o linişte deplină miraţi că într-un loc trendy se bagă rock şi ne-am conversat pe baza superficialităţii cărţii şi filmului Twilight.
Garda veche care merită mulţumiri că au venit şi au părut chiar că se simt bine: Mihai, Dina, Rrimuna, Cip şi Viorel. Despre cei noi şi foarte noi va spun doar că sunt frumoşi toţi, gălăgioşi unii, timizi câţiva şi sociabili foarte restul: Vy, Dudu, Iru, Ada, Ale, Sofie şi Cosmin. Şi ultimii sunt cei care sunt prezenţi peste tot, nu au explicaţie şi nici descriere şi pur şi simplu nu prea îţi imaginezi SDC, IBG sau orice altă adunătură de oameni fără ei: Puf, George şi Dragoş.
Binenteles că ne cam cunoşteam toţi, s-a ţipat de la un capăt la celălalt al mesei, s-a cântat la chitară (Cosmin), s-a bârfit oarecum, s-a aplaudat când s-a dezbrăcat Vy şi s-a simţit lipsa unor discuţii în contradictoriu.
În concluzie: Vy a fost sexi cu umeri goi şi ochi turcoaz, Dina a fost o doamnă şi m-a făcut să mă aplec pentru că vroiam să-i văd linia gleznei şi mergătorii cuminţi, Rrimuna a fost flower power pentru că nu a avut cu cine să se certe, a fumat mult şi m-a făcut să mă bucur că a venit (habar nu am de ce! pur şi simplu), Viorel a vorbit zâmbind tacticos şi a aruncat pe masă subiect după subiect, de dicutie, evident, şi a dat mesei un aer mai serios, aşa, mai oficial, Dragoş era când în faţă mea şi ascultam cum se vorbeşte despre el în partea cealaltă a mesei când în partea cealaltă a mesei unde se râdea zgomotos (mulţumesc pentru momentele de relaxare pe canapele dinaintea întâlnirii efective), Mihai calm, serios şi liniştit, Dudu, Iru şi Ale au venit împreună şi au fost cuminţi împreună, Ada vorbăreaţă şi cu hohote stridente de râs a dat întâlnirii iz de petrecere (sweet), Sofie cuminte şi dezamăgită spre sfârşit (îmi pare rău), Cip a fost un domn sau a încercat să fie un domn cu toate că a sa cravată ne arăta ceva poziţii de …aaa… somn(!?), Cosmin a venit târziu şi a cântat la chitară, George era de-acolo şi Puf doar Puf!
Probabil vor apărea şi poze pentru că au fost ceva bliţuri şi camere video chiar acolo!
Cred că următorul IBG o să iasă şi mai frumos. Toată lumea a înţeles că scopul era să ne distrăm câteva ore. Şi ne-am. Puţin.
Ne vedem la SDC pe 12 aprilie în 365, la aceeaşi oră 15!
Au mai scris: Rrimuna, Cip si Mihai

This entry was posted in Blogl.

10 comments on “Impresii lungi si mulţumiri tuturor!

 1. Mihai says:

  Cred ca o parte dintre cei prezenti acolo nu prea stiu ce se face la un blogmeet. Nici acum nu mai stiu cu cine m-am intalnit. Rrimuna a venit cu chef de cearta si nici eu nu i-am raspuns la provocare. A fost ok, am fost prea multi necunoscuti. Cred ca vin si la urmatorul, chiar daca numai pentru a-i raspunde la provocare Rrimunei.

 2. Liz says:

  Te asteptam… si multumiri ca ai venit si suportat gasca zgomotoasa… toti au venit sa socializeze… asta a fost scopul blogmeetului…

 3. richie says:

  Hei voi sunteti decalati cu o saptamana de noi (TM). Eu ieri am fost la SdC, si acum o saptamana la Blogereala! Ma bucur ca stiti sa petreceti ;)

 4. rrimuna says:

  Mihai nu ma intelege :)) asta pentru ca nu ma cunoaste. Eu nu ma cert, eu port discutii. Daca-s in contradictoriu e mai amuzant, dar pot trai si fara asta. Oricum, “chef de cearta” e deja mult spus. Cum de nu m-am certat cu Viorel (uitasem cum il cheama!)? Si nici nu-l stiam si nici de-o seama nu eram. Si am putut sa vorbim omeneste… Despre asta spun. Si chestia asta cu “nu i-am raspuns la provocare” e asa, scuza de pseudo-adult care se poate manifesta doar in fata unora aparent inferiori (ca oi fi sau nu, ramane de vazut). Eu il provocasem sa deschida gura si sa scoata sunete, macar sa imite o foca, ceva, orice! Daca lui i s-a parut jignitor, mea culpa, mii de scuze. Dar eu inca mai cred ca nu mi-a prins punctul de vedere… Data viitoare abia astept sa raspunda porovocarii de a comunica, daca tot vine special pentru asta. :) Numai bine.

 5. Mihai says:

  Nu sunt un pseudo-adult. Sunt doar un om care a trecut prin diferite faze in viata, iar duminica m-ai luat pe nepregatite. Si nu mi s-a parut jignitor. Mi s-a parut ca ma fortezi putin. Avand in vedere ca nici nu se cunoastem, ca nu eram singurul care nu spunea nimic, a fost putin ciudat. Until next time.

 6. Liz says:

  richie, daca ai stii cat te invidiam cand povesteai de petrecere dupa petrecere… de la tine am luat si faza cu lista de prezenta… dar nu au fost inventivi si nu au desenat nimic funi… Si asta e de-abia inceputul…
  Mihai si Rrimuna nu pot decat sa ma bucur de dialogul vostru… nu stiu daca alt blogmeet a mai starnit dorinte de continuare/ dialog/demonstrari/ambitionari/aluzii taioase …

 7. Claudel says:

  uite cum am ratat asemenea ocazie sa ma ascund din nou in spatele cuvintelor :| si da! i am luat fata lu’ zoso in zetweety, defapt sunt cu vreo 3 locuri peste el, so0o0o0o0o0ooo ?

 8. Liz says:

  Ah, nu ai venit tu sa te aplaudam live o masa de 20 de bloggeri…
  Ghinion!

 9. Loredana says:

  interesante intalnirile voastre.

 10. Liz says:

  Loredana, esti cam departe pentru a ne onora cu prezenta dar cred ca faceti si voi intalniri gen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 5 =