In case you didn’t already know…

Yeah, you make me happy! Miezul ăsta de noapte mă găseşte îmbibată în cafea cu lapte. Gipsi (iniţial pisica cu numele Pisica pentru a o putea alinta ‘pisica Pisica’) toarce incontrolabil. Scriu articole cu umerii lăsaţi. Recitesc fraze cretine. Vroiam alte amintiri din ziua de azi. Vroiam alt gust pe marginea cănii de cafea şi alt miros la încheietura mâinii. Nu ştii să mă convingi deşi din start ştii că eşti singurul care poate. Foarte uşor. Trebuie doar să ai cea mai mică intenţie. Azi n-ai avut-o. Şi azi-ul e întotdeauna irecuperabil. N-am inspiraţie şi n-am nici chef. Citesc poveşti erotico-vulgare în episoade amestecate cu filosofie comunistă şi mă regăsesc în fiecare personaj feminin mai mult sau mai puţin, în părţi mai bune sau mai rele. Azi aş iubi o femeie. Mâine iar pe tine.

…de pe 16 septembrie anul trecut.

6 comments on “In case you didn’t already know…

 1. Malina says:

  De ceva timp pur si simplu ma pierd in postarile tale, incep sa visez si sa visez si sa visez din nou.

 2. Jules says:

  ce-i drept, mereu cafeaua… pentru că de altceva n-aș ști să mă leg. nu acum. sau poate nu încă.

  • Liz says:

   eh… e viciu cliseu… nu functionez fara cafea… scriu doar cu cafeaua calda langa mine… merg pe strada cu pahar de cafea in mana, imi plac prajiturile cu creme de cafea sau nes, imi place culoarea si sutele de nuante… deci cafea.
   Nu sa te legi. Doar sa … iti imaginezi/rezonezi/placi/urasti. Nu trebuie sa te legi de ceva. :) Nimeni nu stie inca… Bulversant ar fi (mai mult decat postarea in sine) faptul ca a fost publicat in timp ce eu dormeam… poate ca forma de “imi pare rau” :)
   Functionez bizar… I know…

 3. Endarea. says:

  Doar că-n loc de povești, imagini. În loc de comuniste, fantasy. În loc de-un nume inițial, mai multe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 − 1 =