In case you didn’t already know

Yeah, you make me happy! Miezul ăsta de noapte mă găseşte îmbibată în cafea cu lapte. Gipsi (iniţial pisica cu numele Pisica pentru a o putea alinta ‘pisica Pisica’) toarce incontrolabil. Scriu articole cu umerii lăsaţi. Recitesc fraze cretine. Vroiam alte amintiri din ziua de azi. Vroiam alt gust pe marginea cănii de cafea şi alt miros la încheietura mâinii. Nu ştii să mă convingi deşi din start ştii că eşti singurul care poate. Foarte uşor. Trebuie doar să ai cea mai mică intenţie. Azi n-ai avut-o. Şi azi-ul e întotdeauna irecuperabil. N-am inspiraţie şi n-am nici chef. Citesc poveşti erotico-vulgare în episoade amestecate cu filosofie comunistă şi mă regăsesc în fiecare personaj feminin mai mult sau mai puţin, în părţi mai bune sau mai rele. Azi aş iubi o femeie. Mâine iar pe tine.

 

14 comments on “In case you didn’t already know

 1. Kaos Moon says:

  the things can be so easy, if…

  PS : nu e filosofie comunista, e ce-a trait batranu' care scrie :)

 2. Liz says:

  if we could ignore the ifs

 3. Kaos Moon says:

  if you can tell him : " I want it!"

 4. Richie says:

  Liz io tare ma bucur ca tumblr-ul meu iti e folositor. ;)

 5. Kaos Moon says:

  Liz iubeste, nu prea vorbeste…

 6. Liz says:

  Kaos, trecusem de I want it! tipat in gura mare… am senzatia ca pentru noi, pentru femei e mult mai frustrant cand iti vezi feromonii.. nu stiu, impotenti… faze simetrice, deci… o fi de la varsta, o fi de la vreme?!
  Richie, tumblr-ul tau e genialo-bestial… si da… acolo gasesc ce-mi trebuie tot timpul… ce bine te-ai gasit tu sa faci o asemenea selectie….sper sa nu fie deranjant..
  Ah, si, Kaos, eu am fost putin bizi… articole blogwars… azi e joi, e Dallas… dar iata-ma vorbesc si-ntotdeauna iubesc…

 7. Kaos Moon says:

  @Liz : o fi de la el… poate nu ii e clar, barbatii fug de situatiile neclare… nu e de la vreme, e de la tine… spune-i franc – uite, sunt atent :)

 8. Liz says:

  Kaos, tu esti genul care auzi sau simti si daca stai cu spatele, si daca esti in alta tara, si daca te striga pe alt nume… tu auzi… Rar ca tine… stiu eu…

 9. Kaos Moon says:

  sa te mai las sa ma strigi?

 10. Liz says:

  Hihi.. stii poanta aia cu singurica, singurica? singurica, da' satula! N-are nici o legatura. Mai lasa-ma putin sa strig.

 11. Kaos Moon says:

  ok

  (eu am strigat pe vv.arad dupa tine… dar nu e nimeni acolo)

 12. Anonymous says:

  Such a well written post.. Thnkx for sharing this post!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × two =