Makes you wonder what else you can do that you’ve forgotten about

It’s a great thing when you realize you still have the ability to surprise yourself.
Viața din ultima săptămână m-a inspirat. Mă inspiră locul ăsta. Locul în care am trăit până acum mă făcea să vreau să îl schimb, munceam și mă chinuiam continuu să îl fac pe gustul meu încât nu aveam timp să mă gândesc că aș putea găsi ceva să mă inspire. Altceva. Mă bucuram pe mici victorii în a schimba lumina, găsi locul ideal de băut cafea și ocupat pentru totdeauna o bancă într-un colț de parc. Nu mă gândeam cam cum ar fi să fiu într-un loc care e deja precum îl vreau. Și am venit aici. Și totu-i clar, boem, tomnatic. Totul inspiră și e de neschimbat. E doar de respirat și trăit. E de iubit.
E mijlocul lui octombrie și beau vin roșu fiert și aburind a scorțișoară. Mă plimb pe străzi largi și pline de oameni senini. Mă opresc să citesc afișe și anunțuri dinalea cu numere de telefon ce flutură pentru a fi rupte și mă bucur ca un copil când găsesc unul de care chiar am nevoie și îl rup și pun în buzunar. Mai târziu de acasă am sunat. La mine, în orașul meu natal nu erau. Nu erau nici Marshmallows. Știți de bezelele alea din filmele americane pe care le infingi în bețișoare de frigărui și le coci la foc de tabără? Dinalea am mâncat acasă, înfipte în furculiță și coapte la flacără de aragaz. Geniale.
Aici am idei, liniște și putere. Aici am planuri și viață. Citesc, mă plimb și iubesc.
Plec de acasă și nu-mi iau telefonul cu mine. Și-apoi altădată constat că dacă-ncerc să te apelez, tu nu mai ești în lista ultimelor apeluri. Ceea ce dintr-un unghi e minunat.
Inspirațional de stare:

Citiți aici.

100 abandoned houses via Shannon. Si tot de la Shannon Beauty in the abandoned.

Si nefotografiate. A text account of pictures missed.

Si Sound Portrets sau Your voice on stunning canvas.

Atât deocamdată. Din tren. De la munte. Îmi doresc o cafea fierbinte, sezonul 6 în continuare de la Gilmore Girls, Pespi torcând și biscuiți cu ciocolată.

5 comments on “Makes you wonder what else you can do that you’ve forgotten about

 1. Malina says:

  M-ai facut curioasa in ce priveste locul asta. Postul tau imi aminteste de anumite scene din filmul “sweet november”, din nu stiu ce motiv. “Citesc, ma plimb si iubesc”-de-am putea sa facem doar atat toata viata.

 2. Jules says:

  nu sunt tanti din acelea în tren care să strige tare şi îndatoritor “cafeaaa… cafea proaspătă aveeem!” şi să ţi-o toarne fericite din termos?

 3. Patricia says:

  Gilmore girls si cafea, un adevarat deliciu :D !

  • Liz says:

   Patricia, pe blogul tau vazusem postarea despre Gilmore. Vai ce postare frumoasa. Eu sunt la sezonul 7. :) Si tot de pe blogul tau e si poza de la postarea de ieri (am pus link :P ) si statusul meu de Facebook. Ma inspiri!!

 4. Patricia says:

  Ma bucur foarte mult atunci :D ! Si eu sunt la sezonul 7 acum , stau cu cafeaua in fata laptopului si abia astept finalul, sunt foarte curioasa de deznodamant !
  Ai un blog foarte frumos, te urmaresc, ai un stil aparte de a scrie. Eu din pacat am cam lenevit de cand a inceput scoala si postez mai mult poze, nu mai am timp de photo shootinguri, dar o sa-mi revin sper in vacanta de iarna :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 1 =