Moment de respiro si ganduri fara relevanta


(Sursa foto)
Am senzatia ca levitez deasupra vietii mele si ma privesc traind parca n-as fi eu. Parc-as vedea un film sau as citii o carte. Cu mine. Plictisitoare zilele astea. Nopti lungi si zgomotoase. Muzica tare si zgomot infundat de sarituri pe un covor un pic prea pufos. Bauturi fine si multe. Feliute de lamaie mirosind frumos. Niste ochi fara energie desi eram obisnuita sa-mi gasesc eu rezerve de energie in ei. Motiv de ingrijorare. Un zambet ce mi-a lipsit si inca imi lipseste. Motivul de ingrijorare persista. Ore de somn cu vise lungi si in culori. Incercari esuate de-a formula planuri pe anul asta nou. O fereastra de messenger depresiva. N-am mai pomenit asa ceva. O singura privire m-a socat la 12 noaptea. Si cred ca doar atunci am vazut-o sclipind. M-a deranjat cand incercam sa-mi formulez dorinta cu o intrebare copilareasca si naiva. Ce-mi suna si acum in cap. Si am uitat apoi sa-mi mai doresc ceva. Plutesc in stari incerte. Terapia cu somn si ciocolata exista si functioneaza! M-as ascunde. Mi-am amintit de “Run away with me”. E actuala dorinta si mai accentuata. Ti-as arata Viena. Ti-ar placea. Cred ca am ramas acolo inca. De-aici senzatia de-absenta. Sau trei nopti strangand in brate un trup de femeie iubita. Intr-un secret impartasit in doua. Cea mai frumoasa femeie. Chiar le-am trait? Vocea amara si invidioasa, plina de minciuni fatale si imitatii ieftine a unei prietene imi confirma. Candva! Promit. Vom rade de nebuni. Si eu, si tu, si tu!

4 comments on “Moment de respiro si ganduri fara relevanta

 1. anielle says:

  Am venit ,am plecat si iar m-am intors pe blogul tau . Cateodata vrei sa spui ceva si parca nu te ajuta cuvintele.
  Si eu am avut zilele astea momente in care parca jucam intr-un film cu mine si nu prea cred ca ar fi fost multe persoane interesate sa-l vizioneze.Sper ca Regizorul sa imi asculte doleantele si sa mai schimbe scenariul.
  Dar asta e, nu putem avea parte tot timpul de super filme ,nu Liz ?

 2. Liz says:

  da…, Anielle, caut cuvinte pentru stari ciudate… cred ca trebuie sa le imventez… sau sa ma reinventez pe mine anul asta… lasa, lasa presimt ca suntem facute sa jucam in filme ce-au fost sau vor fi celebre!

 3. IlluzoricDream says:

  descrii o stare…nu-i pot spune apatica, nici atipica, caci ar insemna sa o simplific prea mult!
  e o stare in care nu poti decat sa te saturi de privit si sa te hoatarasti sa faci ceva concret!chiar daca asta ar insemna sa…meditezi simplu…

  caci in rest…la multi ani si bine te-am gasit!

 4. Liz says:

  IlluzoricDream, la multi ani si bine ai venit! Multumesc pentru cuvinte frumoase… precum ai spus… meditez simplu cu cateva accese de nebunie zilele astea… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 16 =