Rabufniri cu miros definitiv

Poate prea multe-am suportat. Poate e timpul sa spun stop! deajuns! Poate ca am devenit rea ireversibil si permanent. Poate urasc noul eu dar nu am ce-i face. Si sigur nu-mi fac bine rabufnirile nici mie. Nici egoismul exagerat. Si da! ideeile mele sunt mult mai bune. Fiind blanda si buna nu m-a ajutat nicicand! Si totusi ma doresc din nou blanda si buna! Si ignoranta ma doresc cateodata. Prea repede le vad si le descopar. Cei cativa m-au iubit mult. Sunt convinsa. Poate unii inca ma iubesc. Si au de ce pentru ca merit! Si tot acei cativa m-au inselat/tradat/ranit… fara excetie toti! Pe mine cea de-acum nu ma poate rani nimic, nu vezi? Sunt rece, rea si egoista… iubesc putin, lejer atat cat trebuie si nu cat meriti, meritai sau nu ai meritat nicicand. Zambetul meu e pentru cel ce il va merita. Pasiunea mea il asteapta pe cel care mi-o va da la schimb pe a sa. Si ochii mei il vor recunoaste din prima nestingheriti de rautatea ce ma apara de tine. Si focul si-a primit azi preameritata caldare de apa. L-am privit cum se stinge definitiv. Dupa un timp nici n-a mai fumegat. L-am simtit cum s-a stins. Si nu uita ca se-aprinsese fortat de gaz si multe aschii. De la sine nu se mai aprinde de mult… un an… poate doi… De ce nu ma asculti oare, de ce nu imi asculti rautatea. Dintre noi e cea mai lucida. Peste ani sper sa-mi respecti zambetul fericit si sufletul pereche. Pentru ca acum nu le am. Dar le voi avea!

This entry was posted in Coffee.

8 comments on “Rabufniri cu miros definitiv

 1. Monkey-Claudiu says:

  gandurile ti le pui, dar ce scri, nustiu daca ajunge cineva sa te cunoasca…kiar daca dai detalii multe si clare la descriere…si bla bla bla…trebuie sa te cunoasca….

 2. Liz says:

  ori era un compliment formulat inocent si comfuz… multumesc
  ori era o critica mai mult frumoasa decat aspra… multumesc din nou, claudiu!

 3. k.g. says:

  sufletul nu se schimba niciodata, oricat ai incerca.

 4. Liz says:

  Imi doresc sa te cred, k.g.! Imi doresc sa am sufletul de demult, vreau sa cred ca nimic din ce-am trait nu mi-a afectat sufletul… dar a durut de multe ori si cred ca se vad urme…

 5. Oana Anca says:

  Ceea ce lasi tu aici sa se vada e doar un suflet ranit, nu unul schimbat sau insensibil, cum vrei sa crezi. Sunt ganduri si simtaminte subiective, influentate de un “azi” care va trece. “Maine” le va schimba si cu siguranta te va face sa traiesti si sa simti ca “ieri”.

 6. Liz says:

  multumesc, oana… Cateodata cred ca ne plangem intentionat ca “prietenii” ca ne spuna cate o vorba buna care sa ne alimenteze optimismul si sa ne incarce bateriile de zambete… e reconfortant ca cineva, oricine, citeste, te asculta si-ti spune un cuvant frumos…si cred ca rabufnirile cauta exact cuvintele astea…:)

 7. Monkey-Claudiu says:

  dupa un moment greu vine si unu placut…si cateodata…cauti momentul greu k sa vine momentul placut….te pup!!!!! liz:P

 8. Liz says:

  cuvinte frumoase, claudiu, si adevarate de multe ori…momentele cearta-impacare sunt exact asa… accept incheierea ta doar pentru ca e virtuala si pentru ca la profilul tau scrie 15 ani si am crezut! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 13 =