7 comments on “Răsfăţ

 1. mihaella says:

  eu ii aratam cum voi face ceva foarte posibil pentru el,dar maine:bagajele!

 2. AncKhiy says:

  eu il intrebam “cum vom arata oare la sfarsitul tunelului”, iar el mi-a raspuns ca “depinde de cat timp ne va lua sa il strabatem”…

 3. anielle says:

  :)) ce categorica esti, Mihaella.
  Eu cred ca barbatilor le place sa para duri, greu de clintit cu sentimentalisme .Iar cand se indupleca sa faca o chestiuta d-asta “imposibila ” trebuie neaparat sa li se dea impresia ca a fost ideea lor.

 4. 5zambete says:

  eu l-as intreba daca stie sa inoate, pentru ca, oricum, face asta zilnic printre visele mele, printre soapte si idei nebune.
  :x

 5. Liz says:

  oameni buuni, nu ati inteles rasfatul meu!!!
  Deci, cand am scris “ceva imposibil” de abia ajunsesem acasa dupa ce ma rapise in papusi si pantaloni scurti si ma dusese la mac si bla bla… :)… si a fost atat de frumoasa ziua incat am zis ca mi s-a parut si am scris-o cu imposibil in fata!
  A doua zi chiar m-am alintat la el… cand faci si tu ceva imposibil… vroiam sa vad daca a citit postul sau whatever… vroiam sa provoc… si mi-a raspuns foarte repede si zambind scurt: ieri! Deci toata povestea are cele mai frumoase intelesuri, negativistelor! of! ce ma fac cu voi?!
  Anckhiy, tu ai fost mai sensibila…
  Anielle, ma gandeam ca ale tale cuvinte se potrivesc, oare ai inteles incalceala?
  5z, nebunie de declaratii in jurul tau, oriunde… ce de iubire!

 6. anielle says:

  Lizule, marturisesc ca nu. Poate ca m-as fi gandit daca stiam ca iti citeste blogul …Am nimerit totusi juma’din adevarata poveste : a fost ideea lui:D.

 7. Anonymous says:

  anielle,tu ai o problema cu "barbatilor".

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × three =