Relax

Nesting. Îmi vine să arunc tot din casă. Inclusiv senzaţia de sufocare. M-aş arunca fără să mă gândesc de două ori în timp pierdut întinsă pe mesele maseozelor şi cosmeticienelor din spa-uri, în saunele din reclamele imense şi în împachetările lor cu nămol lăudat că te vindecă de stres. Mi-aş vinde sufletul tăiat în cubuleţe pentru un foc de tabără, o noapte racoroasă şi-un cer cu stele de pe vârf de munte sau poate o baie într-o piscină cu gust de clor. O bălăceală într-un bazin adânc clar m-ar vindeca. 
 Prea multe de făcut într-un timp mult prea scurt. Rămâi cu o senzaţie că ai pierdut ceva. Nu-i bine. Schimbăm, remaniem şi răsucim. 
 Îmi place să mă trezesc cu tine. Dimineaţa are culoarea privirii tale, aerul îmi miroase a îndoitura umărului tău şi cafeaua are gustul zâmbetului tău somnoros. 
 N-am timp să fiu fericită. Cât de absurd poate fi? 
 Sătulă de principii, păreri, morală şi promisiuni. Eu pentru mine. Eu, toată, pentru tine. 
 Sfârşit de săptămână nemaiîntâlnit în care o să-ţi desenez ce fel de viaţă merităm, în care o să-ţi promit şi-o să-ţi declar, în care o să mă alint şi o să plâng isteric. 
 Nesting. Încerc să scap de sentimentul numit “temporar”. Situaţie în aşteptare, stand-by cretin şi nerăbdare. Aluzia de “pentru totdeauna” din te iubesc-ul meu de azi o dau la schimb pe oftatul tău şi felul cum îţi umezesti buza de jos. 
 Ia-mă în braţe şi dă-mi drumul luni.  Stresul îmi fură amintiri. Colţul cu tobe, colţul de dulgher şi…? 

 

5 comments on “Relax

 1. Evergreen says:

  Lizuca draga… le spui tu asa frumos de ma faci sa le traiesc cu tine.

 2. Alexiuss says:

  Teribil de off-topic: pisoiul de mai jos e total demential! Bine te-am gasit!

 3. Liz says:

  Evergreena, si tu le simti la fel, stiu eu, si unele le chiar traiesti la fel… normal ca ti se pare ca le traiesti cu mine, asa cum si eu traiesc cu fiecare post al tau…
  Alexiuss, teribil de la subiect… aici totul e despre pisici si cand nu e… bine te-am gasit eu prima si bine ai venit…

 4. Catalina says:

  Pentru seri si chiar zile racoroase sau chiar friguroase, vino-n Cluj. Pentru toate celelalte exista MasterCard… rabdare si tutun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 2 =