She marches to the beat of a different drum…

…the funny thing is that I hear the same one.

Îmi plac femeile frumoase. O femeie frumoasă nu are cum să nu-ți placă. Îți rămâne privirea ațintită. Oricât de trist ai fi, indiferent, rece și nepăsător. Când vezi o femeie frumoasă ești un pic mai fericit, brusc.
Nu din impuls neapărat perfecționist sau pretențios dar îmi plac femeile foarte frumoase in toate sensurile cuvantului nu doar de poza.
Îmi place o femeie frumoasă care să știe să meargă, privească, zâmbească, fluture din gene, râdă zgomotos, se joace, iubească, alinte, încrunte. Neapărat încrunte. O femeie sigură pe ea, slabă, tatuată și nerușinată. O femeie ușor vulgară, ușor rea, ușor deschisă. O femeie mai mult misterioasă, cu ochii mijiți a răutate dar cu mângâierea pregătită și cu senzația că doar eu știu ce-i mai departe decât ce se vede.
Cu ceva noroc poți întâlni și iubi astfel de femei. După un timp îți dai seama ușor care e tipul preferat de femeie. Preferat în a iubi, în a dori și în a vrea alături. Și nu ține de culoarea părului pentru că poți derula zâmbind sau mușcând buza de jos, amintiri cu șuvițe brunete, bucle mari blonde, breton șaten ciocolatiu sau roșcate naturale cu pistrui.
Gusturile nu se discută. Extrem de subiectiv, sentimentul dat de o femeie superbă. Chiar senzația că e superbă. Poate din modul natural cum își poate bea cafeaua, goală, picior peste picior, în fotoliul din fața calculatorului tău, de cum își șterge rimelul întins sau cum poartă o rochie, dresuri plasă și tocuri ascuțite sau jeanși rupți și bocanci de armată, de cum poate sări în picioare minute întregi ca pe o trambulină, bucurându-se ca un copil de salteaua mare a patului din dormitor sau de cum mănâncă struguri nespălați umblând desculță și cu un tricou prea mare pentru ea. Trăite și iubite, păstrez femei cu zâmbet misterios pe care întotdeauna întorci privirea după ce prima dată l-ai zărit. Femei ce fură răsuflări când intră într-o încăpere. Femei reale, palpabile. Alea pe care din primul moment în care le vezi ți le poți imagina și muncind dar și lenevind, și cântând și tăcând, și mâncând și gătind, și făcând dragoste alintate dar și pasionale și sălbatice, crescând pisici pufoși dar și câini mari și duri, ascultând muzică soft dar și rock zguduitor, mângâind copii sau fiind copile.

Celebre? Bookmarks from my taste folder.
De Vikki Blows v-am zis de prea multe ori până acum. Urmăresc revistele în care apare, videourile promo pe care le scoate, ședințele foto și fotografiile de la evenimente. E în top preferințe de câțiva ani buni.

De Lady F. vă spun acum. Că e descoperită recent. Browse her deviantart gallery. Brr, ce femeie!

De Monique Alexander nu vă spun. Că e porn star. (înainte de a se silicona, clar, pentru cunoscători)

Pe Olivia Wilde doar o pomenesc și o las așa. Că o știți cu toții. 13.

Cunoscute doar de mine? Sunt. Câteva. Care se știu și care acum zâmbesc recunoscându-se în rânduri, dacă mă citesc. Lucrul cu care întotdeauna m-am mândrit este că le-am spus din prima clipă în care le-am cunoscut ce senzație, sentiment și stare îmi dau. Să-mi poată purta apoi declarația toată viața cu ele.

2 comments on “She marches to the beat of a different drum…

  1. Anonim says:

    Unde se depun CV-urile? Cum? Cand?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten − 6 =