Single doesn’t always mean lonely and relationship doesn’t always mean happy

     Cu variațiunea: lonely doesn’t mean single and happy doesn’t mean in a relationship.

    Aruncăm toate nuanțele la coș. Păstrăm mov, siclam și violet. Și astea doar pe falduri largi de voal la fuste cu volane foșnăitoare sau la rochițe satinate și scurte. Și neapărat pentru pene șic prinse în păr blond sau castaniu închis. Și defilăm zâmbitoare pe covor pufos. Servim tacticos prăjitura Mușuroi de Cârtiță și Albă ca Zăpada cu bezele coapte deasupra și bem vinuri fierte albe sau negre, cu portocale sau fără, cu scorțișoară sau mentă sau ginuri diluate în pahare mari. Probăm tocuri înalte, punem pași mici în picioare îmbrăcate fin de ciorapi cu adeziv și râdem zgomotos la o aplicație Android ce încerca să ne ghicească moodul, pe rând.

    Prietenele mele sunt puternice. Sunt cele mai puternice femei oricât de mici, firave sau finuțe ar părea. Și orice insinuare că nu ar fi, că nu ar putea sau că ar fi orice altceva decât frumoase și puternice e doar o dovadă de invidie.

    Haters make us famous for the lovely parts.

   Cu ele pot umple o mașină și pleca în munți la cules de folclor, cu ele pot spune povești cu fantome în case bântuite, putem visa întinse în soare pe iarba din jurul unui mausoleu, putem vorbi o noapte întreagă despre body stockings, happy end aprobat sau nu la filmele preferate și/sau pisici, putem plănui redecorări de apartamente, planifica alte excursii, juca mim sau wii. Sau putem doar fuma o noapte întreagă amestecând întotdeauna mai mult de trei băuturi.

    Prieteniile nu se țin cu accese de posesivitate și prea multă grijă dar nici nu se strică de la păreri și unghiuri personale. Prieteniile nu se păstrează cu discuții pe mess dar nici nu se strică de la un weekend petrecut separat.

One comment on “Single doesn’t always mean lonely and relationship doesn’t always mean happy

  1. cami says:

    și prieteniile nu se impun, se câștigă; la fel ca încrederea:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + nineteen =