Sweet Nightmare

Mi-e somn şi poftă de ceva ‘d’. Mi-e dor să stau toată ziua întinsă pe iarbă în parc. Sâmbătă. Îmi place când vii seara şi mă scoţi din casă, mă duci pe-o bancă şi mă săruţi continuu fără să spui nimic. 
 Închid ochii şi îmi imaginez o piscină plină de nasturi şi petice moi, de funde şi fermoare colorate, de gheme mari de aţă pentru brăţări. E un fel de coşmar dulce.
 Şi binenteles Dexter. Oh, Dexter. 
 Ameţesc cu gândul la păpuşi voodoo, pisici umplute cu vatelină şi trăistuţe făcute la gherghef. Lut. Lutul o să mă calmeze. 
 Sfârşit de săptămână. Respir şi declar muscatul de frunte semn de afecţiune. 
 O fi de la luna plină. Am înnebunit de tot. Vreau să mă ameţesc de la o gură de tărie, să mă arunc cu hainele pe mine într-o piscină aproape adâncă şi să îţi ţip în timp ce râzi de mine cam cât de mult, cam cât de tare şi cam cum te pot iubi.  
 Pepene rece, crin parfumat şi accesorii de mobil. În seara asta. Muzică. 
 Restul de luni. De luni.
 Am să te leg de mine. Multicolor. 

This entry was posted in Lizknot.

6 comments on “Sweet Nightmare

 1. strumfita cu esarfa says:

  Sunt multe lucruri si persoane care imi lipsesc dar dintre toate cel mai mult simt lipsa verilor si a soarelui de altadata. Nu stiu daca ati simtit cum unele lucruri erau altfel odinioara. Zilele de vara de atunci erau cu mult mai senine si mai vesele ca cele de acum. Eram copil si prin ochii inocentei si cele mai adanci neguri ti se par mici umbre menite sa acopere doar putin lumina soarelui. Imi este dor de zilele cand ma trezeam doar pentru a ma desfata alaturi de camarazii de joaca cu fel si fel de jocuri care ne tineau afara pana noaptea tarziu.

 2. IfeelSoDifferent says:

  Iti doresc un weekend placut !

 3. Boddah says:

  tu legi de tine involuntar chiar, eu aşa cred.poate numai prin zâmbete şi cuvinte frumoase!

 4. Liz says:

  Strumfita, unele lucruri chiar erau altfel, cateodata ceva ce credem ca arata la fel ne aminteste sentimentul, senzatia… oftam, zambim sau lacrimam dupa caz…
  Ifeelsodiff, a fost si n-a fost… dar multumesc ca mi l-ai dorit placut…
  Boddah, multumesc… incerc…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve − two =