The last thing I want to do is hurt you. But it’s still on the list.

Trecut bine de miezul nopții într-o casă călduroasă. Citesc și clipesc cât de cât mai odihnită. Aștept o direcție. Aștept un zâmbet și o îmbrățișare. Mă bucur că ceața de zilele astea nu mi-a schimbat starea de spirit și doar luna plină mi-a influențat somnul. Dorm cu rulourile ridicate maxim pentru că oricum mă trezesc înainte de zori. Testez proiecte individuale Java și cânt cu voce tare muzică veche. Mă strâmb și alint și-ncerc să nu cert. Fac planuri nebune și nu reușesc să te văd în ele. Mă cerți tu când simți tendința mea de a vorbi și insinua semivulgarități. Life is so much funnier when you have a dirty mind. Neexagerată. Exagerez doar senzațiile faine.
Fraze ce dau stare de bine îmi rămân lipite de suflet. Îmi hrănesc imaginația cu diverse. Atât cât să putem înnebuni în doi. Știu exact ce mă împlinește, ce-mi poate răvași universul și pentru ce trăiesc.

Olive Juice. Try it. Mouth it in the mirror. Looks exactly like ‘I love you’, doesn’t it? Also famously fantastic in a chilled glass with a little vodka.

Floating snowflake-shaped marshmallows in cups of hot chocolate. Cât de bine sună descrierea/denumirea unei stări ce arată așa.

Aș vrea să dau prietenilor mei puterea de a râde zgomotos, veselia permanentă în ochi și nebunia lui ‘hai’ rostit doar la ideea unui plan nebun. Aș vrea să văd în oamenii din jurul meu că iau în serios dragostea și-n joacă viața. Aș vrea să-i îmbogățesc pentru o zi pe cei ce proclamă ca principală grijă în viață lipsa banilor doar ca să le arăt că nu-i deloc așa. Și-aș exila toți oamenii încruntați și invidioși. Pe o altă planetă.

Hai. Am să-ți arăt cum se amorțește cu trupul gol și-nfășurat doar în pilote, cu-o carte-n mână și lipit de un calorifer. Am să-ți citesc dulcegării ce îs convinsă că nu le-auzi dar dacă mă opresc mă rogi să-ți mai citesc. Am să râd de tine că ai să primești toți colindătorii spre disperarea vecinelor nonagenare. Și dacă zăpada nu vine la noi mergem noi la ea.

Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine + 10 =