The things you own end up owning you

Cumva postările mele au început să aibă 400 de vizualizări zilnice. Vă mulțumesc. Mă bucur când văd că oameni frumoși se regăsesc în ele. Mă bucur când văd că oameni frumoși se recunosc în ele. Dacă mă cunoști în persoană realizezi că le trăiesc pe fiecare în parte. Când am servit aseară shoturi de tărie de păpădie, Simone s-a minunat că eu chiar am, deși mă citește. Mi-ar fi greu să inventez fiecare frază în parte și n-ar mai fi scris de plăcere, ar fi chin.

Un chin îl am. De la 8 la 16. Sunt obosită. Clipesc epuizată. Azi primesc o echipă de la o emisune. Mă amuz la gândul că-i așa mare diferența între ce afirmi la un interviu și ce dau ei de fapt pe post sau ce scriu în ziar. Da, știu. Nu-i primul interviu. Sper să îmi lase măcar o jumătate de dupamiază să mă odihnesc. O să le arăt brățările și dreamcatcherele, pisicile și cerceii, îi las să le filmeze și mă duc să mă culc. Să visez.

A dilemma is a problem offering two possibilities, neither of which is practically acceptable. Between a rock and a hard place. Between the devil and the deep blue sea. Applied incorrectly, it constitutes a false dichotomy, a fallacy. The nirvana fallacy is the logical error of comparing actual things with unrealistic, idealized alternatives. It can also refer to the tendency to assume that there is a perfect solution to a particular problem.

Am luat exemplu de pe alte bloguri și vă pregătesc cadouri. Pentru cititori. National Giveaway. Nu ca să mă citească obligatoriu mai mulți deși ăsta va fi efectul, sunt convinsă. Ci să mulțumesc cumva celor ce mă citesc cu plăcere.

Și să nu uit. Proserpina. Sau Persefona. O lăsăm în lumea umbrelor iarna asta. Winter is coming. La vară, însă, așteptăm să se arate zeița fertilității.

Azi, la o oră după ce s-a născut, Radu, un băiat frumos și sănătos de 3,4 kg a trimis mesaj la toată lumea de pe telefonul lui tati, în timp ce mami se odihnea, spunându-ne că abia așteaptă să ne cunoască. Voi încă nu știți dar băiatul ăsta s-a născut să schimbe lumea în mai bine. Dacă nu mă credeți întrebați-i părinții. Dacă nu-i cunoașteți, întrebați-vă părinții ce credeau când ați venit fiecare pe lume.

Trei cititoare au câștigat azi mandarine. Aida, Violeta și Ramona. :) Complimente, doamnelor!

Mă duc să mă odihnesc, să mă lăfăi într-un vis în care râzi. Revin spre seară cu rock la maxim și cafea tare.

“Anything is a waste of time unless you are fucking well or creating well or getting well or looming toward a kind of phantom-love-happiness.” — Charles Bukowski

2 comments on “The things you own end up owning you

  1. Spuf says:

    “Anything less than immorality is a complete waste of time” – Bender.

  2. Ana says:

    Vai, şi cât de bunăăă e tăria ta de păpădie! Să ne dai de veste când apari pe sticlă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen − four =