Yeah, I’m single, but you’re gonna have to be amazing to change that

     Fac provizii de bezele, vin roșu, tărie cu gust de păpădie și neapărat o crenguță de vâsc. În caz că apari și te pui pe demonstrat.
Aștept ceva ce nu se mai întâmplă. În așteptarea asta undeva se pierd zilele, lunile și anii vieții noastre.
Și-apoi fac să se întâmple când mă satur de senzația de așteptat în gol. Sunt primele sărbători pe care le vreau și cred zâmbitoare și ignorând relele din jur, de am senzația clișeu că tot universul complotează să mi le strice. Încerc să ignor oameni aruncându-se de la balcoane și/sau în fața trenului, să nu-mi aduc aminte promisiuni călcate în picioare și minciuni lejere, încerc să mă iluzionez că până dupamaiaza recipientul de cafea măcinată se umple magic și neașteptat și pisicile nu descoperă niciodată fundul castronelelor de mâncare. Eh.

Femeile frumoase îs născute iarna. Majoritatea. Pe frig. Trenurile circulă altfel de azi și se numesc altfel. Oare cât costă? Am o mare nevoie de portocale, mandarine, grepuri și pomelo în viața mea. Și plante de acvariu.

    Am prea multe fesuri și prea multe perechi de mănuși. Ascult muzică veche și fantazez cu gândul la un zâmbet frumos. Atâta timp cât nu spun al cui e, am voie să fantazez.

          Dacă fac cafea, bei?
O cană mare tare. Halba ta. Plină și doar un strop de lapte. Sărută-mă cu limba friptă și-o picătură mică de cafea pe buza de jos. Ține-mă în brațe cu forța chiar dacă eu zic că-s grea și nu mă gâdila. Nu-mi place. Asta după ce îmi iei gogoși calde și pudrate și dai pe vh1.
Am citit din arhiva decembrie 2007, decembrie 2008, decembrie 2009 și decembrie 2010. Și mi-am dat seama că, de departe, decembrie 2011 e cel mai fericit. Și poate a fost și 2008. Dacă îs indulgentă.

      Comenzi pe Breslo și Crafty de abia le fac față. Sâmbătă și duminică sunt la târg în Clubul Zodiar din centrul Galațiului. Apoi fac bradul și urmăresc reacția pisicilor. Plănuiesc două petreceri și câteva aventuri. Dacă mai și ninge nu-mi mai trebuie nimic.

       Iar tu ești deocamdată doar adiacent. Contiguu.

12 comments on “Yeah, I’m single, but you’re gonna have to be amazing to change that

 1. docica says:

  intr-adevar femeile frumoase sunt nascute iarna, pe frig ;) Eu mananc clementine si citesc bloguri. si ma gandeam ca am in sufragerie perdea ca a ta si ca peretii sunt varuiti in coniac. as vrea sa ninga si as mai vrea sa-mi intregesc colectiile de reviste. ca am ramas in urma tare cu banii. dar nu-mi fac griji… sunt o foarte norocoasa.

 2. kali says:

  Miros a mandarine.Abia am mancat cateva.
  Te citesc si zambesc.Si eu m-am nascut iarna:)

  • Liz says:

   Am asteptat sa iti raspund cand si biroul meu miroase a mandarine decojite. Asta e si scopul.. sa zambesti… Te-ai nascut iarna deci nu poti decat sa-mi dai dreptate. :)

 3. Intru in categoria femeilor frumoase nascute iarna si pe frig :))

  Cat optimism la tine pe blog, Lizule !

 4. Inache says:

  eu m-am născut primăvara…:( și n-am nici măcar mandarine…doar mere aurii dulci tare:) vrei?;)

  • Liz says:

   eu is nascuta in toiul verii… vine si randul nostru la concluzionari, stai calma… si n-ai mandarine dar cred ca-ti creste in camera un mandarin… nu cred, eu sunt convinsa…

 5. Alexandru says:

  sotia mea este nascuta pe 24 decembrie … ce poate fi mai frumos :)

  • Liz says:

   Alex, sper sa fie o lauda insuista si nicidecumo bucurie ascunsa ca scapi doar cu un cadou! :) Mai cunosc femei nascute pe 24. Foarte frumoase. :)

 6. Evergreen says:

  Of! Fix in plex. Sa ai sarbatori misto! Si eu ma incapatanez sa nu fiu trista… :)

  • Liz says:

   Si tu, Evergreeno! sa ai cele mai faine sarbatori si cel mai frumos sfarsit de an. Cele mai nebune momente sa ti se-ntample sa le traiesti iarna asta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine − five =