Three voodoo dolls and a black cat

Ca să mă iubeşti! Useless! I love you by default! 
 Prosoape negre şi salate orientale. Diseară te oblig să mă dai cu ojă şi să-mi faci şuviţe ondulate. Sweeeet! 
  
 8 ore pe care le număr în covrigei vanilaţi şi lenea de a face un ceai. Mă seacă oamenii proşti, inculţi, stupizi şi mitocani. Am senzaţia că toţi oamenii destepţi au plecat toamna asta. Mă uit în jur şi nu văd urmă de sclipire, măcar o încercare susţinută de privire superioară, măcar o frază rostită inteligent, măcar un argument sau o întrebare mindblowing.  
  
 Ordine date doar că să fie date. ‘Schimbarea revizuirii’. Mă doare capul.  
  
 Murmur incantaţii pe melodii ştiute pe de rost. Te iubesc din memorie în moduri inventate zilnic.  
  
 Ieri mi-am dat seama că m-am îndrăgostit de Ashton Kutcher pentru că am văzut extraordinar de multe filme cu el şi nu-mi amintesc de nici unul, nume, acţiune sau distribuţie. În schimb mi-l amintesc pe el perfect. E ca şi cum două ore mă uit doar la el. Superficială concluzie. 

6 comments on “Three voodoo dolls and a black cat

 1. Iulia Mihai says:

  Love you by default. :) Nice…

 2. Mihai Likar says:

  am vazut si eu cateva filme cu tipul asta….unul in care el era un soi de gigolo s-a terminat dureros da cica numai din punctul de vedere al baietilor..

 3. Liz says:

  Iulia, unele le scot, unele le aud/primesc… frazele pe care le subliniezi tu mereu in postarile mele… nu toate sunt ale mele dar sunt din situatii in care ma aflu… :) Thankx
  Mihai, am vazut si filmul ala… crede-ma, nu-mi amintesc cum se termina dar el e frumusel tot filmul, ba face baie, ba dragoste, ba zambeste, ba se dezbraca… :)

 4. Concurs Invisible says:

  Te asteptam sa intri si tu in concursul nostru unde poti castiga premii in bani!

 5. […] pregătită-n forma îmbrăţişării lui. Îmi place ceaţa, îmi place vremea rece. Mă asortez. Three voodoo dolls and a black cat… ca să mă iubeşti! Useless! I love you by […]

 6. Flo says:

  Mein Dolph Lundgren, yes, yes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × five =