Ultima lună plină

(foto)

 Legendă spune că îmi plac pisicile şi cafeaua. Că sunt urâtă şi nesuferită şi totuşi neînţeles de iubită. Legenda spune că scriu frumos şi că provoc dependenţă, dar că sunt malefică. Zvonuri sunt că n-am rănit pe nimeni şi că aş fi inofensivă. Eh, zvonuri. Legenda spune că ştiu magic tricks. And, of course, mind tricks. Legenda spune că-s periculoasă şi tot legenda nu ştie de ce aş fi. Zvonuri sunt c-aş fi căsătorită şi nefericită, posomorâtă şi duc o viaţă urâtă. Eh. Legenda spune că am prieteni buni şi frumoşi. Dintre cei mai buni şi frumoşi. 
 Legenda spune c-am iubit mult. Tot legendă ar fi şi că bărbaţii toţi care m-au iubit m-au înşelat. Legenda spune că i-am părăsit pe fiecare în parte şi nu din cauza că m-au înşelat, niciodată. Legenda spune că n-am fost părăsită niciodată de bărbaţi. Doar de femei. Legenda spune c-aş fi elitistă, invidiată şi foarte urâtă de multă lume din acest motiv. Aceeaşi legendă spune că-s foarte deşteaptă dar într-un mod în care nu merită admirat. Legenda spune că sunt hippie happy flower power dark evil fucking witch. Legenda spune că am divorţat şi am fugit în lume cu un bărbat superb. Legenda spune că nu mai locuiesc de mult timp în oraşul meu natal. Legenda spune că fac lucruri interzise şi imorale doar după legile lui Murphy. Legenda spune că lumea ştie cine sunt şi ce fac. În fiecare moment. Că sunt oameni care se laudă că m-au văzut. Că sunt oameni care se laudă că m-au rănit. 
 Legenda spune că tu mă iubeşti în aceeaşi măsură în care spune că nu mă iubeşti.  
 Legenda spune că mi-e frică. Că mi-e foarte frică de foarte multe lucruri. Legenda spune că sunt puternică. Foarte puternică.  Legenda spune că ştiu întotdeauna când sunt minţită şi că ştiu întotdeauna ce se va întâmpla. 
 Legenda spune că sunt optimistă. 

9 comments on “Ultima lună plină

 1. Camelia Bucur says:

  Legenda nu spune şi că un sâmbure de adevăr poate există, dar legendele-s legende?

 2. Liz says:

  Depinde. In general, exista cate un sambure de adevar in fiecare legenda. In cazul meu doar cine ma cunoaste se poate pronunta… :) restul e legenda.

 3. Camelia Bucur says:

  legendele-s faine:P mai ales înainte de crăciun:)

 4. Alexiuss says:

  Oh, darling! Pe principiul the more the merrier, sa curga legendele si barfa. Vorba lui Harvey Fierstein: "about publicity… I'd rather have negative than none" :P
  Asta demonstreaza ca esti bagata in seama, ceea ce e foarte bine, deci "existi" in ochii lumii, asta pe de o parte, iar pe de cealalta, pe cei care te baga cam PREA MULT in seama, baga-i si tu altundeva!
  It's only fair that way!

 5. septimia says:

  legende :-j

 6. Mithbuster says:

  Esti mica si calma, trista si melancolica, iubesti prea mult si prea degeaba. Tu plangi frumos, mai. Cineva se poate indragosti de tine daca te vede cum plangi. Esti foarte calda. Si de dorit. Te cheama Oana.

 7. Kaos Moon says:

  Legenda spune ca e bine sa taci uneori…

 8. Liz says:

  si e doar o legenda…

 9. Flo says:

  Imi plac legendele. Mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven + 19 =