We loved with a love that was more than love

I feel like my soul went through a pencil sharpener. 

Cuvintele mi s-au terminat. Căile de ieşire s-au închis, soluţiile s-au evaporat şi aşteptarea doare. N-aş fi în viaţă fără tine. N-aş fi rezistat fără încrederea ta în mine şi noi. Eu şi noi care ţi-am tulburat universul, ţi-am întors lumea pe dos şi ţi-am scormonit gândurile. Noi care ţi-am călcat în picioare pilota şi ţi-am şifonat lenjeria cu frunze de toamnă, care ţi-am speriat dalmaţienii şi ţi-am mâncat mâncarea. Şi-apoi te-am întrebat prea multe şi-am cerut şi aşteptat prea multe.  
 Am ajuns în punctul în care nu ştiu ce aştept. N-am ştiut să te iubesc de la distanţă. N-am ştiut să vă iubesc de la distanţă. N-am ştiut să tac. Şi să primesc. 

Now I’m in an apocaliptic mood.
{A dragon apocalypse is far more interesting than the zombie apocalypse}

6 comments on “We loved with a love that was more than love

 1. Serj says:

  But a suicidal apocalypse rules them all…

 2. Liz says:

  Still searching a way or a light… but if i'll find myself in a middle of a suicidal apocalypse i will not fight it… i will embrace it… it's not like killing dragons or zombies…

 3. Molie pe creier says:

  Dar totusi maine soarele rasare din nou si vei avea alte cuvinte si alte cai ti se vor deschide.OFF TOPIC:Sper sa nu te deranjez cu intrebarea asta dar ai vrea sa facem un schimb de linkuri?

 4. DARABAN Mihai Romică says:

  Incearca sa nu disperi…stiu ca e foarte greu sa faci asta dar…in fiecare zi se poate petrece o minune…
  Nu ar fi pacat sa o ratezi?

 5. Liz says:

  Ieri cineva mi-a explicat calm si frumos ca nu exista minuni si miracole si e si genul de persoana pe care tinzi s-o crezi intotdeauna. Exista doar accidente.

 6. DARABAN Mihai Romică says:

  Nici eu nu cred in minuni dar am vrut sa fiu "uman"…eu cred doar in creierul meu. Daca ti-as fi sugerat sa ai incredere in tine si in creierul tau ai fi spus ca sunt diliu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − six =