Welcome November, with your rain, and my memories…


   Your skin to skin touch is relaxing and reassuring, off-putting and gentle, soothing and stimulating…  this kind of touch that bond us together in ways that transcend words or in situations in which words may not help… 

   Nopţile întunecate dau stări moi dar cu vene pline de sânge înverşunat. Iubesc când vreau şi cum vreau. Cât vreau nu-i o opţiune. E doar maxim. Aseară a fost vreme frumoasă de stat pe balcon înfăşuraţi doar în pilotă. Picioarele ne atârnau fierbinţi pe merele roşii întinse pe jos. Totul are un sens spre o senzaţie. Păpuşi voodoo, dreamcatchere, pisici negre, friendship bracelets, coffee beans, rockfm, beţe de tobe şi pastile de migrenă.  
  Sunt încă ameţită de discuţii, filme şi idei şi-mi place. Îmi place când reuşesc să transform realitatea în ceva ce am senzaţia că doar noi putem vedea. Ne lipim zâmbetul superior pe faţă, cel care spune exact câte mistere ale universului am dezlegat, şi contagiem mediul înconjurător cu microbi de putere.  
 All that we see or seem/Is but a dream within a dream. (E.A.Poe) 
  Râd înfundat. Cum să-ţi trăieşti viaţa construindu-ţi propriile definiţii limitate şi rigide pentru fidelitate, gelozie, dragoste şi familie?! De ce să te iroseşti aşa.  
   Sunt fericită că există oameni cu care pot tăcea o noapte întreagă, oameni cu care pot să beau şi să filosofez aberant ore în şir, oameni pe care să-i iubesc până mă doare coşul pieptului, oameni de care să-mi fie dor când nu-i văd/aud o zi, oameni care nu acceptă ci caută şi cer, descoperă şi fac, oameni care dau la fel de mult cât primesc, oameni pe care nu-i cunosc dar aş vrea, oameni care mă înţeleg, oameni care mă iubesc tare de tot, oameni care mă invidiază prostesc, oameni care au încredere în mine, oameni care n-au încredere în mine şi cărora viaţa mea le demonstrează contrariul, oameni.  
   Şi-apoi sunt fericită că exişti tu şi că am cui să îi înşir toate ideile mele. 

2 comments on “Welcome November, with your rain, and my memories…

  1. bianca andra ilea says:

    Cei care-si construiesc propriile definitii despre viata trebuie totusi apreciati fata de cei ce se incapataneaza sa traiasca dupa definitiile altora, chiar atunci cand nu le inteleg sau mai rau cand nu le aproba si totusi se multumesc sa se incorseteze cu ele.

  2. Liz says:

    Cred ca de fapt la asta ma refeream … asa trebuia sa scriu… ma gandeam la limite si ingradiri proprii si exagerate… definiti vietii lui o are oricine, fidela realitatii sau nu… True!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve + 19 =