What would it be like if cats ruled the world?

If?!?!

Lumea se pisicește grozav. E de la vreme. Felinelor le stă bine lipite de calorifere, torcând sub pilote calde sau înfoindu-și blana pufoasă. Mai multă noapte și mai mult întuneric pentru ochi sclipitori. Și iarna devine clar că, oricâte acoperișuri alunecoase le scoate viața în cale, tot în picioare cad. Și-și poartă mândre cele noua vieți în vârful îndoit al cozii.

Și tot iarna apar de niciunde bărbați sensibili ce lăcrimează la filme de dragoste, femei zâmbitoare cu dileme existențiale, prietene dragi ce fac schimb de carduri, schimb de supe și schimb de ceaiuri, oameni cu același plan ca mine și pernuțele cu ciocolată.

Nu cred că urăsc vreun anotimp. Doar să mă plictisesc teribil când se prelungește peste așteptări. Și-atunci predominant e gerul cel care-mi atrage critica.

Azi am îmbrățișat un dinozaur verde într-un supermarket, am cumpărat hamleți pentu tine, am expediat un colet și-am mâncat ton ca o pisică ce nu-s.

Cum să ții blog jurnal și să te citească atâția oameni frumoși? Cum e posibil așa ceva?!

9 comments on “What would it be like if cats ruled the world?

 1. Dina says:

  Aici în supermarketuri sunt la modă niște animaleți colorați, de formă ovoidală, o combinație cu ochi între ou și popică, având mărimi ce variază între 5cm și 1,5 m. De fiecare dată îmbrățișez unul, de preferință mov. Dar cel mai mult mi-a plăcut când am îmbrățișat un ponei!
  Tu știi că eu habar n-aveam ce sunt ăia hamleți? A trebuit să caut pe interneturi. Ai adus șocul cultural în viața mea.

 2. mihaela says:

  e asa de frig, incat chiar si eu m-as face pisica… :)

 3. Liz says:

  Si iata cum pisicile comenteaza. Tot ele. :)

 4. Flo says:

  Ma, internetul meu, bun si pasnic, nu ma scoate din regi ai Danemarcei. Tu, Dina, ce-s aia hamleti? Si despre ce animaleti vorbesti? “Cats”, cu “C” maaaare, eretico. Si pilote care torc, da. Si colet, da. Si cred c-am baut eu prea mult vin de la mama, ca nu mai stiu ce zic si ce intreb. Ce-s aia hamleti si ce stiu sa faca in viata?

 5. Flo says:

  *Printi ai Danemarcei, nu regi, stiam asta, nu-s asa neiesita in lume, da’ vinu’. Asa.

 6. Flo says:

  Ahahaaaa, “Liz cunoaste”. Foarte bine face.

 7. Dina says:

  Păăăi hamleții îs niște colanți, de exemplu ca ăia pe care fetele din ziua de azi și nu din ziua postului ăstuia îi poartă în loc de pantaloni. Am aflat eu atunci și n-am uitat până-n ziua de astăzi. Eram foarte ignorantă în materie, tot de curând am aflat și de ștrampi. Știam (i)egări și dresuri.

 8. Flo says:

  Aham. Gata, is lamurita, multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × three =